16.6.10

::DATIN BIAH SOPIN BEG BAJU::

Datin Biah call aku kelmarin masa kat opis, ckp dia nk carik beg nk isi baju bang 4-5 lai. Kot2 la utk bawak blk Melaka ke, gi memana ke. So, blk keje tu aku angkut mak ke Mydin. Tp berlagak sungguh, tak gi pon mydin kt rawang tu. Kami gi ke selayang punya. Besau skit. Sana banyak beg. Puas la mak aku tu milih beg baju. End up, bukannye dia beli beg isi baju pon. Aku tengok cam handbag size besau je. Kelez sungguh la mak aku ni. Beg baju pon nk yg stylish gitu. (lupa lak aku nk amik gmbar) jenoh kejar bebudak tetik tu kat sana :P

Blk dari Mydin tu gi makan dulu. Kat area2 umah aku je. Senang nnt pewot dah kenyang trus balik umah. Kalau jejauh kang, mata ngantok. Mula la ada yg tido membongkang dalam kete nnt..hohoho


Datin Biah yg hepi nk ke Mydin.
Tu pon sebenornya dia ada gak sebut2 'SOGO'.
ekekekeke..
aku bawak gi Mydin je.

Mak aku ni kowang jgn memain tau.
Handbag dia sume yg branded2 ori punye.
Coach la, Elle la, Polo la..
ntah apa lagi..
tp sume ori la, adik badik aku yg belikan.

Aku? aku pakai handbag RM9.90 brand Mydin aje.
Sumpah tak tipu ok.
Beg tu le aku bawak gi opis.

tp untuk job mekap beg lain la.
tu pon sling bag tu sebenornya lama sungguh dah umur dia.
dek kerana skang ni kuar blk pesen tu,
makanya aku pakai le blk.
tu le 1-1 nya bag branded yg aku ada.
s.a.c.h.s (tak reti nk eja) :P
-dibeli 12 tahun yang lampau!

ini buktinya!
ngeh ngeh



budak ni kalau mkn kat kedai kompom mintak sup kosong.
dia suka hirup2 sup tu..


bersungguh!!


Angah + BB lak kompom mintak nasik grg cina sotong..


mak makan nasik paprik daging je..





ni kaki BB.
sambil makan, sambil dia suh aku garuk.
ntah minatang apa yg geget kaki dia.
jadi bengkak + gatal..
siap arah aku ooo
"mama garuk, pastu cucuk2 ngan kuku mama"

sedap agaknya :P





13 comments:

kakngah said...

aku pun dulu2 jaman ank dares pakai beg sachs ni.. femes kan brand ni dulu... aku rasa yg seangkatan ngn kite mesti tau la brand ni...

A.I said...

KAKNGAH,
HA,KAN WEI? MS ZAMAN KITA DULU MMG BEG NI GLEMS LA. ALA-ALA, BEG GUESS ZAMAN SKANG. miahahahaha...
TP MMG ELOK LA. TAHAN LAMA TAU.BOLEH PAKAI LAGI..

saveme_zero said...

asal ada hbag sudah..hehehe. mahal murah lain citer. syok erk dpt mkn2 ni dgn famili.

el said...

sokong sue
muahahahahaha

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Hayooooo.....motip Mak Biah beli beg baju itu ??? nak lari2 manje @ motip nk jejalan kat Kelantan nanti...Lalalalalalalalala

bay said...

Asal ada beg sudah.kalau gaji rm6k sebulan pun tak cukup2 lagi kalau diturutkan nafsu. Bersederhana la ikut cara Islam.

bay said...

Asal ada beg sudah.kalau gaji rm6k sebulan pun tak cukup2 lagi kalau diturutkan nafsu. Bersederhana la ikut cara Islam.

bay said...

hish,nape komen haku kluar 2x.. terdouble klik kot tadi

A.I said...

SUE + EL,
ekekekeke...DAH ITU JE YG AKU TERMAMPU. MEWAHKAN KAT ANAK2 JE. ngeeeeeee...

AJ,
HA, PANDAI PON KAU. DIA NK LARI2 MANJA KE KELANTAN SOK SENANG ;P

BAY,
wakakakakakaka...GIGIH KAU KAN? MEH LA TURUN KL KITA LELAGA TETEK (^_^)

najwa said...

kak, i tau i cantik kak, takperlu nak letak gambar i banyak banyak kali dlm post u.HAHAHAHA.

A.I said...

NAJWA,
WAKAKAKAKAKAKA...AKU NK TAYANG BEG, BUKAN TAYANG KAU. TP TAKPE LA. GLEMS APA! :P

Rosfida Abu Sufi said...

Eeee.....geram tengok si Adeq tuh..teringat2 kat dia sampai upa anak aku jap!

A.I said...

FIDA,
DIA DAH STAT TANYE PSL IMAN..hohoho..JENOH NK JAWAB!

klik klik (^_^)