24.11.08

::AKU PENGANTIN LAPOK YANG VOUGE!! ::

Pak Pak Bung Bung (bunyik kompang)..muahahahahaha...smalam aku kawen lagi!! SONOK GILER wei! Ingat tak aku ckp ade planning ngan AJ tu? Ni ler planning aku. Dah berbulan dah kami plan nk 'kawen semula' sempena ulangtahun ke-10 kami. (bibu, betul le tekaan kau tu..ahakks) Ya Allah, giler vouge aku!! (merasa aku vouge cam kau EJ! ekekekeke) Adik aku AJ yg andamkan aku laki bini. Thanks bro!! giler punye class + tip top kau 'kerja'kan aku. Pelamin pon class giler. PhotoG lak aku amik dari infinitecliks.Aj nkbuat brochure utk gallery dia, so dak Yana pon shoot skali le ngan aku. Cantek kau dek..(sama cantek ngan akak..lalalala). So, tatap le gambar2 yg amik dari camera aku ni dulu...tengok sampai lobam ye..Puas dah hati aku. laki aku pon sonok giler..(kau jgn bangggggggg, sanding lagi ngan aku takpe, jgn pompuan lain lak tau!! kang intan kerat k#t@ abg kang! HA!!)

SPECIAL THANKS TO CINTAALIAH GALLERY (AJ) &
INFINITECLICKS.NET (PHOTOGRAPHER)



the make over




rambutku..class!

cam artis lak abang..auww!

Persandingan 2008

Hang Jebat

segaknye

alamak!! pendek lak aku..huhuhu

Gediks

wow! garang giler kau pompuan..

sayang abang
fresh rose





sapelah yg cantek ala-ala vougey nih??..



giler garang ini pompuan

sayang giler nk tanggal makeup!!

cak!



orang kuat_AJ. Luv u bro!


Aku nk story skit. Nampak semacam aku sengehkan? SUMPAH aku tak reti nk sengeh camne tau. Aku kan ade taring, bila aku sengeh nampak gigi, terjojol lak taring aku. Bila aku sengeh tak nampak gigi..cam semacam je. Siap aku sound fotoG tu. Sori le, aku ni tak reti nk sengeh. Biasa aku MENGILAI je...muahahahahahaha....

Tak sabar nk tunggu gambar2 dari PhotoG. "ANI, AKAK DAH TAK SABAR NAK TENGOK GAMBAR YG LAKI KAU AMIK SMALAM. AKU TUNGGU PANGGILAN TEPON DARI KAU"...


20 comments:

nasz said...

SPORTING ABG KAMAN YE KAK AI...

D.O.U.B.L.E...S said...

cantik nak mamposssss...tak nampak dah beranak 4 ko nie.....nie yang buat aku jelesssssssssssssssss....

D.O.U.B.L.E...S said...

mulai hari nie aku berazam...untuk kurus sebab nak buat gak mcm tu....

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah syoknya kak ai...lawa ler...

pearlEJ said...

wahaaaaaaaaaaa.... bersanding kali ke2 katanyaa.... hihihihi.....

tapi ok apa, mcm anak dara lagik tuuu.... vass d vogiee... ehh betui ka aku sebut nihh??

kirana-ummikmal said...

perghhhh cun ko kakai....mmg nampak la ko seraba salah nk senyum...kahhhhhhhhhh
tapi kalo nampak taring tuh cantik pe...kekkeke
sporting giler babas abg kaman....
mane g anak2 ko sume..?
awat x bg dorang jadi flower girl...mestik cantik...

Eda said...

ko la pengantin paling getik aku penah tgk mamek..macam mana ko bole naik plamin dua kali tapi somi yg sama nieh..aku pun nak buat gak la..tak leh jadi..aku pun getik ni.!! tapi mmg cun la mamek...tak rupa mcm anak 4....*sambil membayangkan aku yg pakai baju panten tu..*

Bibu said...

amboiii...ni ke pantin lama tapi nak baru tu...eiiii syiok le kau...vouge!!

Nur Syafawati said...

kak ai...aku suke make over ko!!!!!syabass aj..kamo telah berjala meng vougue kan kakak kamo yg mmg nyer vogehh ni..abg kaman sportinggg gilerrr....kahhhhhhh..
apie anniversary 10years to both of you kak aiza & abg kaman..semoga kekal hingga hujung nyawa..bahagia bersama anak2 tercinta..aminnn

elly said...

fewwiiittttt... cayalah kak aiii n abg kaman! ko jd model ye kak... ok la 2 (stail saida) hehehe....

Mummy ILa said...

hahaha..cam pontianak harum siang ikan..sengeh klua taring. but mmg cantik & segak ..cam panten baru.

madam CT said...

perghhhhhhhhh..rampingnya pinggang mu memmakai kebaya itu wahai jijahhhh

Tinie said...

ni baru betul..
cun gilo babas..aku pun ngat nak buat cm gini gak.. bila umo anak ku 10 tahun...hihihi

haniazrul said...

kak intan/kak ngah/kak ai (xtau nk panggil mane satu..huhu...),

akak n abg mmg pengantin paling vogue & sporting skali! serius, sporting giler!

album is on d way! btw, gamba2 akak mmg lawa laa, xyah kamere gabak2 pon lawa je! tp kalo dpt kamere besar lg gempak kan? hehe...

p/s: azrul teke akak ni 29thn.hehe..caya la kak!

green apple said...

gila siap ngan garden shoot tu.

apsal tak jemput aku weh, leh aku tepung tawar. tapi aku tak renjis, aku jirus terus.

Redbloodsnow said...

perhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
klasssss ko kakkkkkk aiiiiiiii
ternga² jek zie nengok pic akak kawen smula tuh taw..hahaha

t zie dh kawen t..time anniv,
zie nk wat mcm akak neh gak ah
naik pelamin lg sekali..hahahaha

:P

ZiE said...

happy 10 years kak ai... best dah kawin 10thn. semoga perkhawinan kak ai akan berkekalan dan bahagia sentiasa.

ellydanish said...

ishh xde cantek pun...kombang sana sini adalah...kahhhhhhh..guwau2 jek..tpi makkk mmg class AJ pya make over..yg paling best makeover JELATANG 2..kahhhhhhh...abg kaman..mu ni spotrim tol...hehehehe

sayang mama papa said...

ya allah ai.......tanteknya ni mak jeles ni.teringin nak naik pelamin lagi kalau cam gini punya cantik mekupnya

ctm-cak'on said...

ya Allah kakak ai! best giler kamu b'dua dpt make up n baju serta posing2 maut nie...isk...sebijik gaya baru kawin kakak ai oit! gambar dgn adik2 kamu yg lain tu ade x kakak ai? hehehe...

sgt cantik kamu k.ai, mcm x caye je kamu nie dah 10 thn kawin...

selamat pengantin baru wat kakak ai n abg kaman :)

klik klik (^_^)