30.11.08

::PICAS DARI PHOTOGRAPHER_10th wedding anniversary::

Aku sangat2 gumbira + teruja bila dpt gambar dari photoG aku. Aku laki bini sgt2 puas ati ngan hasil kerja dia. Thanks to Azrul + Hani (laki bini ni..). Akak happy sangat! siap dapat calendar 2009 yg 'bergambar'kan aku laki bini lagik! auuwww! cam model lak. suke tau aku bab2 pasan ni. If kalau kowang nk hire photoG for any occassion, boleh le amik dowang ni. Click je kat sini leh trus ke website dowang INFINITECLICKS

so, pelagi? layan le separoh dari gambar2 yg ado..


















17 comments:

ZiE said...

cantiknyaaaa.... memang suprb la kak ai gambar2 ni. napa tak bawa sekali gambar ngan anak2...

Rafizah Nordin said...

weh ni bilernye tangkap gambo ni?tgh sakit2 gigi pun leh posing lagi ke? korang laki bini mmg layannnnnnn
cayalah!

slumbeRAJA said...

kool gambar. romantik ^^

Tinie said...

fuyooooooooooooooo
macam pengantin baru siuttttttttt
cayala..walaupun ko dh beranak 4, tatapi tatap cun malatup!!
peweeeet

saveme_zero said...

semoga hubungan kak ai & abg kaman berkekalan hingga akhir hayat

yul said...

yahoo..syoknye..leh bergaya ng bj pantin lg

Eda said...

weh mamek..ko gambor sakan ngan PhotoG ni dorang bayo ko ke..ko bayo dorang nieh...kalau FOC..aku pun nak jugak...model pelamin angan ku musnah..bole??wakakak...

pearlEJ said...

lawa2 gambar dia naaa.... haaa pasneh leh pi cuci besaq2 n letak dlm frame...

ai said...

ZIE LADYBIRD,
mmg ikut plan awal nk jadikan anak2 aku flowergirl..tp along + angah lak kt kg. Aku dah takde tarikh lain nk makeup. AJ punye date, pax..huhuhu

FIZA BESEN,
Ni amik 23/11 haritu le..kau ni..!

RAJA,
mmg cool..tp aku yg kecoh! kahhh

TINIE,
Tu aku tau.. :P

SUE SUSU,
AMIN...TQ

YUL KETOT,
mmg best, nnt kau buat le.

EDA MEMEK,
wei..aku bayo le. apa kau hengat pree ke?! (tp rege promosi le..hihihi)

EJ VOUGI VOUGI,
mmg dah siap dia cuci besaq tepek dlm frame dah EJ..tp aku nnt nak cuci lagiiii BESAQ! tp $ lak non ado..nnt le..

KasiH said...

Suka sangat yg gambar intai tu....nice job laa..

lieya_latif said...

cantik kak ai...kalo org tau ko ni dah ade anak....mmg org ingat ko anak dare tau....

eh dah dah...tak leh nak puji lebih2...kang ade yg kembang jubo kang hik hik hik

ai said...

RYN,
aku pon suke gambo yg intai tu..

LIEYA,
alaaaaaah, kalau kau tak poji pon mmg dah sedia kembang jubo aku ni! wakakakakaka

Ibu Mifzal Arsyad said...

jelesnya kat kak ai..akak mmg cun melecun la nga bj pengantin tu..

ctm-cak'on said...

peh k.ai, giler sakan posing ek, cayalah kamu kakak ai, ahaks! hehehe...apsal lupe lak nk kutuk pe ni, adeiii...hahahaha! cyg kamuk kakak ai! muaaaach utk penantin lame ala2 baru smlm nie ;)

ai said...

AINEY,
ish kau ainey! aku tak pakai baju panten tu pon mmg cun..
:P

YAM,
alahh..sudah la kau yam. Mana ade bende utk dikutuk kt aku ni. muahahahahaha..aku pon cayunk kau gak. Take care of you belly tummy k?

Nur Syafawati said...

aku suke gile gambo2 tersebottttttttttttttt....sangat marbelesssssss

oYa said...

kira malam tu jd malam pertama lah ek..wakakaaa

klik klik (^_^)