30.11.08

::ADOIIIIII...SAKIT GIGI!::

SIANNYE laki ! Sakit gigi berlobang. Tp bukan gg garham, gg arnab kt depan tu. Yg paling kesiannye, dah digodek2, dienjet2, doc tu ckp takleh nk cabut lagi sbb laki aku still rasa sakit w/pon dah dibius. So, Doc tu suh dtg hari isnin utk 'sambung' cabut. huhuhu..kowang bayangkanlah, doc tu dah siap congkil2 lagi gusi tu. Sementara nk tunggu hari senin ni, doc kasi laki aku mkn ubat je dulu. Skang ni, laki aku tgh sengsara sakit gigi. SANGAT KESIAN!


pesakit gigi kronik

bini pesakit gg kronik. oh ya! spek itam baru beli kt vinci..huhuhuhahahaha

bb yg gumbira sbb bukan dia yg jumpa ngan doktor gigi

adeq yg mengenang nasib abahnye...huhuhu

jagalah gigi anda

sempat bersopin yg tak bape nk ado kt TESCO

badut itam? apakah??

pesakit gigi kronik yg tak bape ade mood

5 comments:

oYa said...

cakit gg lah penyakit yg aku paling nyampah tahap otomen banak anak cipan...cakit siot...
kak ai ubat paling mujarab kena omen..baru baik..wakakaka ngko trylah...cam ampeh je kan...wakakaka

Anonymous said...

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)



Sahabat Sekalian,



Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????



Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.

Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.



Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.



Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!

Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:



1- Klik button reply pada email anda

Pasti kan email dialamatkan ke : To:fast_advertise@yahoo.com

Cc: (zieladalady@yahoo.com)



2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini

(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)



3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.



Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.



Terima kasih.

Rafizah Nordin said...

woiiiiiiiiiiiiii itu spek mau tanggai wa punye jantung tengokkkkkk
sangat mengancam jiwa dan ragaaaaaa
kakakaaaaaaaaaaaaaa

syafa said...

adoiiiiiiii....ciannye abe kameeyy...huhuh..sakit gigi!!!seksa nye la nak tunggu isnin kak oi...semoga abg kaman tabah menanti detik2 gigi di cabut!!!waaaaaaa

ai said...

OYA,
Camne aku nk rogol dia? x sampai ati lak aku tengok..kang mengerang sakit, bukan sedap!..muahahahahaha

Anonymous,
mous (panggilan manje..kahhhhh)aku mmg nk sangat $ lebih. Tp time 'lebih' tu takde. ~sesapa yg berkenan, leh le layan iklan ni..huhuhuhahahahaha. Terima kasih kerana mengiklan.

FIZA,
giler bangga beli kt Vinci!!! tu blom lagi aku beli yg DKNY, mau aku buat press consference. Dah nama RIAK kan??? wakakakakakaka

SYA,
Mmg sya..aku yg tengok ni pon sengsara tau! huhuhu..menepek je laki aku tu. sakit giler! sah le siap kene kobek2..dah tu x jadik lak nk cabut..adooiiiii... :(

klik klik (^_^)