7.11.08

::MY 10TH WEDDING ANNIVERSARY::

*~ 07-11-1998 ~ 07-11-2008 ~*
Alhamdullilah..SYUKUR pada Allah SWT. Harini cukup 10 tahun aku berkahwin dengan seorang lelaki yang menjadi pilihan tepat utk hidup aku. Aku Syukur Ya Allah, kau kurniakan aku seorang suami yg amat penyayang dah bertanggungjawab. Walaupon somi aku ni tak KAYA dengan wang ringgit, tapi dia KAYA DENGAN KASIH SAYANG. Layanan dia pada diri aku boleh aku anggap PERFECT! Lelagi masa aku peknen / tak sihat. Sepanjang aku peknen, mmg dia layan top class. Bukan hanya utk anak pertama..sampai anak ke 4 pon layanan dia tak pernah kurang. Mmg kalau org tengok mcm over. Tp itu lah DIA. Makan aku bersuap, mandikan aku, uruskan rumahtangga. Yelah, mungkin dia pon fikir yg aku bekerja..sama2 tolong menolong. Macam aku skang, kesihatan aku ni tak brape nk stabil. Dia lah yg banyak menguruskan umahtangga & anak2. Dia lah yg mengemas, dialah yg basuh & gantung baju, dialah yg uruskan anak2..aku cuma 'merepair' apa yg patut je..dia takmau aku letih.

DIA juga amat romantik. Insyaallah, buat masa ni hubungan kami 'SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG'. Tak sume lelaki yg suka 'tunjuk' kasih sayang kt depan orang. Tp abang kaman adalah seorang lelaki yg tak hiraukan sekeliling. Bila jalan dengan aku, musti di 'KEPIT' aku habis-habisan. walaupon di pasar malam. hihihi..ade lelaki yg segan nk pegang tangan bini kan? laki aku ni kalau brenti kt traffic lite pon sempat lagi kiss tangan aku..huhuhu..mmg romantik habis la laki aku ni..Aku mmg bahagia dan bangga dapat suami macam abang kaman ni. Seperti yg aku ckp tadi lah, mmg ade kekurangan dia. Dia tak KAYA..tp alhamdullilah, aku bahagia ngan kasih sayang dia. Terima kasih Ya Allah, Kau kurniakan pada kami anak-anak yang comel, sihat & cedik..Alhamdullilah..

Aku doakan semoga hubungan kami ini akan kekal abadi hingga ke hujung nyawa..Insyaallah. "Abang, Intan sayang sangat pada abang..seoga hidup kita anak beranak akan di berkati Allah SWT.."


saat lepas nikah..mak aii..peloh giler tapak tangan aku!

Majlis Berinai

Majlis Persandingan

bunga yg aku pegang tu AJ yg buatkan. masa tu dia baru form 1

Acara potong kek

with my mak + abah

with iena + sam

tukar2 baju lak..ni Korea ke Somalia nih?? isk...

Selangor mari..aku anak jati selangor woo...

Cina Mualaf..muahahaaha..golap yo acik tengok!

va va va !!! minachi...! (mmg keturunan aku pon ni..)

Syioknye banyak hadiah...
Rombongan aku ke Kelantan (belah laki aku)
Siap sewa bus transnational lagik..amik ngko! dah ramai sgt nk ngikut,
bukan apa..gi klantan nk sopin..huhuhu..
kaum kerabat aku yg joli sakan kt kelantan!
isk! buroknye kau makan bang!
aku diraikan dlm bilik. mmg adat kt kg ni, sesapa nk jumpa panten, kene masuk bilik jumpa aku. Aku MEM besau! muahahahaha...

aik...sape yg tgh gosok baju tu???
ni mlm tadi le ni..rajin tul dia gosokkan baju keje aku..
mekacih cayang buchuk!!

gambar latest pagi tadi..cukup 10 tahun kawen!!

sayang abang...
erkkk...nak posing camne lagik ni?

~My Happy Family~

13 comments:

ellydanish said...

epi nbeseri yg ke 10 both of u...i suspek tol korang dua ni..still loving kapel...xpecially abg kaman..yelah ngan ko yg x bape sihat..ngan anak2 lg..ringan tulang tol...pulak tu lomentik abis...aku doakan korang berdua satu family bahgia hgga hjg nyawa...

saveme_zero said...

speechless

Rafizah Nordin said...

tiada kata2 yg dpt kuungkap melainkan ucapan 'moga terus berkasih sayang hingga ke hembusan nafas terakhir...'

nasz said...

happy anniversary kak ai. semoga mahligai indah kak ai ni berkekalan hingga ke syurga hendak nye ye...

emellia said...

hapi aneversary aiiii...
semoga ko sentiasa bahagia di samping suami tersayang.. amin

sya-mak dina said...

tahniah kak ai..happy anniversary to u...semoga bahagia selamanyer...aminn

Bibu said...

HEPI ANNIVERSSARY aI
MUGA BAHAGIA KALIAN KE AKHIR HAYAT..
HUHUHU CEDIH AKU BACA STORI KO...SOMI KO MMG MITHALI...PYH NAK JUPE SOMI CAMNI WEI...$$$ MMG TAK ..KEKAL KAT DONIA JE...TAPI SOMI TIKET KE SYORGA!!!

tink said...

epi nbeseri yg ke 10..
alahai.. gomentiko nye pic di pagi hari....
gajin ek laki ko..!!!
kite doa kan moga bahgian hingga ke nafas terakhir... amin!!!

mummy airell said...

akak..hepi enibeseri kak.story akak ni wat saya meleleh air mata.huhuhu.akak pon tau apa yang dah terjadi dulu kat sayakan.bertuah sangat akak dapat abg kaman tu.saya doakan akak n abg kaman kekal bahagia hingga akhir hayat.amiinnn

Eda said...

mamek...
selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 10...moga perkahwinan ekau berkekalan n bahagia sehingga ke hujung nyawa.. u r so lucky to have abg kaman in ur life... jgn lupa kongkek malam ni sehebat konkek malam pertama...yareeeeba!!!!

ctm-cak'on said...

happy anivesary k.ai n a.kaman, semoga kbahagiaan yg akak p'olehi akan bkekalan selama2nya, amin....

aceh, bahagia sungguh khidupan akak sekeluarga...leh jd contoh n teladan nie wat sy :)

kasihatie said...

hepi aniberseri kak ai..atie respect betul kt abang kaman nie.memang romantik.atie plak br nak kahwin,atie harap tunang atie nnti mcm abang kaman jgk.romantik.walaupun pasangan atie pun tak kaya,tp atie harap kami dapat hidup bahagia selamaya..doakan kami bahagia yer kak ai..

pearlEJ said...

happy anniversary ai... semoga loving2 n bahagia2 selalu sampai akhir hayat naaa...

klik klik (^_^)