10.11.08

BENCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!



MENCI!!! MENCI!!! MENCI!!!

TAKLEH NAK HAPDET SBB CABLE CAMERA AKU TINGGAL KAT UMAH!!

EEEEEEEEEEEEE!!!! BENGANGNYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!


aku dah tak sabar nk tayang hanimun aku kt cameron highlands ni..huhuhu...

2 comments:

kirana-ummikmal said...

hohhh...haku ingtakan ape la yg ko mencikkk sgt tu kak ai...
kahhhhhhhhhhhhhh
mesti dtg td bekobar giler nak apdet blog...kuang..kuang...
ko send la mmc ko tuh kat ym bg kat aku...aku cuba kuarkan guna card readerku..pastu aku send gambo balik kat ko..
bulehhhh mcm tu kakak ku yg santeeekk kekkeke

emellia said...

wahhhh... tak menyabo nak tunjuk gamba honeymoon ko yek... aku pun tak sabo nak tengokkk..

klik klik (^_^)