13.11.08

::BEKPES DI MALAM HARI???!!::


Ni sume sebab n3 ngko smalam la ni KIR!!! huhuhu...geram aku tgk telor setengah masak ngko tu..
telor setengah masak..sedap!
kepocino aku - sedapkan na? hihihi
bekpes set..tapi,

makan kul 10:40 malam!! erk!

12 comments:

mummy-izz said...

woi..tu bukan bekpes la keding tembun!!!

wakakakaka

Rafizah Nordin said...

woiiii sepuluh malam ke sepuluh pagi tu???buang tebiat ke hape???

kirana-ummikmal said...

poyo ko kak...
aku laks tingin tgok telo ko ni..kekkeke
iskk balik kang mau buat lg ni..
hahhahah

Eda said...

apa ni...tak sempat tunggu esok pag ker???wakakaka....aku baru plan nak buat ..ko dah siap dulu...cehhh!!

Bibu said...

telo ek...kalo bekfes 'telo' tgh mlm tu tu aku caya gak...ekekekeke

Tink said...

telo!!!! thg mlm!!!!???
emmm aku tengok pepagi ni pon da lapo!!!huhuhu

saveme_zero said...

tu bkn bekpes...supper laaaa...wakakakakak..sakan tol.

pearlEJ said...

aiyoooo.. aku lak teringin telur 1/2 masak nihh haa... tak per, sok pagi aku tiru hang, nk gak mkn telur 1/2 masak... hihihi

ellydanish said...

wakakak..kak wil tu apa maksud 'telo' tgh mlm tu..gelak aku...yelah lm x pekena telor 1/2 msk ni ngan roti bakar..perghhhh sodap nk mmpossss

nasz said...

sedap nye tengok telur tu kak ai...
ish, malam2 mkn telur separuh masak tu, mmg nak membina badan la woi...

ai said...

ILA,
aku tak tau nak panggil apa. nampak cam bekpes je..

FIZA,
SEPLOH MALAM le besen! wakakakaka

KIR,
Ni semua sbb ngko le aku wat keje giler nih..

EDA,
Aku kan over dari ngko!

BIBU,
wei, lps pekene telo 1/2 msk, pekena telo laki aku lak. ahakkks

TINK,
try ngko buat lak Tink. Best wooo..sluurrppp

SUE,
Bekpes ke, supper ke, superdek ke, balunnnnnnn

EJ,
tiru le EJ..syiok wooo..ehehehehe

NAS,
Tekak aku skang mmg tekak naga nas oiii...

Anonymous. said...

Fuhh, baca entry ni, teringat zaman asrama dulu. Breakfast roti + telur setengah masak macam ni dulu mmg laku gila hehe... selain nasi lemak la...

klik klik (^_^)