18.11.08

::AKU SALUTE NGKO ABG MIE !! ::

A.mie ni si AJ le. Adik aku yg ade gallery andaman tu. Nk tengok web site dia, kowang leh klik nama dia tu or trus gi sini .Dia ni kerja kat Makmal Kesihatan Sg Buloh. Tp sbb dah minat ngan andaman & dekorasi, dia amik alternative bukak butik andaman sambil bekerja. Minggu aritu masa aku balik melaka kan dia ada sekali. Kebetulan dia ade job kt Alor Gajah. Yg aku nk cerita ni bukan apa tau. Giler MENCABAR job dia kali ni. Pengantin pompuan tu ade masalah kulit muka. Aku kagum bila dia dapat 'cover' banyak muka panten tu. Musti panten tu gumbira.

nampak beza kan?
simple but class! aku suke..aku nakkkk!!
A.mie, kak ngah mmg betul2 salute la kt ngko! Pelamin yg ngko deco tu pon giler class aku tengok. (pssssssttt...aku nk pelamin camni yek?) hihihi..kowang heran aku nk pelamin? sebenornye aku + AJ ade planning ujung minggu ni. Apa plan tu? takleh nk bagitau skang. Next week punye entry nnt baru kowang tau. muahahahahaha..miahahahahahaha..

Aki_Assistance AJ pasang pelamin anganku

BRAVO BRO!!

7 comments:

nasz said...

cantik muka pengantin tu selepas kena mekap... gud job!!

saveme_zero said...

perghh...salute la sama aj kak ai. bravooo!! aku suka kesemua hasilnya. sure semua org kejut tgk panten kan.

mummy-izz said...

wahhh...sospek tol la.

A.J nanti izz nak kawen..aku panggil ko jela. :)

Bibu said...

aku taw dah plan ko tuh..ko nak begamba cam ala2 kat studio tu kan?? arrr bek ko ngaku!

Eda said...

lawa pelamin tu...aku sker sgt!!!

sayang mama papa said...

wah tantek panten 2 suke mak nengoknya. ni buat mak pun nak juga ni

ctm-cak'on said...

wah! cayalah a.AJ, sgt kagum dgn kamu a.AJ

cantiknye pelamin a.AJ deco, rase nk kwin skali lg jek...uwaaaaa...

klik klik (^_^)