26.11.08

::MENAN MURAH..::



Adoii...sib bek along + angah mintak menan yg murah je utk present exam aritu. (selamat mama!!). Disebabkan dowang skang ni ade kt umah mak aku kt melak tu, aku courierkan je menan2 tu. mmmmmmmm..rindu tul aku ngan bebudak ni. Cam sunyi je umah. Baby2 kt umah skang ni lak, kul 9/10mlm dah tido..sunyi je.. :( Tp elok la duk ngan nenek dowang, kalau tak, kebosanan lak kt umah cuti skolah ni. Sian lak takde sape nk jaga makan minum dowang. Mmg ema (yg jaga ely + bb) leh bagi makan. Tp cam tak best je..sehari suntuk duk kat umah. Baik duk ngan mak aku kt kg tu. Lebih terjaga..Ngan along, leh gak berbalas2 sms. Tiap kali pas solat, musti dia sms bgtau. Cam report le..hihihi.."mama, along dh solat asar.." camtu le..pastu wajib le sebelom tido sms "Gudnite mama.." pastu musti dan2 tu enpon abah lak bunyik. Dia just tukar mama to abah je.. :P "Gudnite abah". Ngan angah lak, kene la aku call dia. Tak reti nk bersms lagi..Angah ni mmg close giler ngan abah dia..skang ni saling rindu merindu le tu dowang berdua..sabar ye, minggu depan dah boleh amik dowang, standby nk balik raya haji kat Kelantan..(otak lembu!! siap kau aku bedal raya ni..muahahahaha)
SELIT KEJAP: MESEJ UTK EJ + KENGKAWAN BLOG YG BARU NK BERLAGA TETEK NGAN AKU MASA KAWEN CEERA NANTI ~
Aku ade berita sedey + gumbira..sob sob (kuar dah bunyik nangis aku...) Yg sedeynye aku tak dapat nk penyek2kan tetek aku ngan kowang :( sbb on 11/12/08 to 14/12/08 aku gi company trip ke Berjaya, Langkawi...huhuhu..hahahaha...(campor le kononnye, sedey + gumbira tu..) Nampaknye, takde rezekilah aku jumpa kowang nk pelok2 bagai. Insyaallah, lain kali le gamaknye... :(

9 comments:

Tinie said...

bestnyer ko nak pi langkawi..
aku dh lama dh teringin..

elly said...

besnye g langkawi... aku tah ble nak sampai nie...

Bibu said...

wa sonot le kau...aku pon tah bile nak nek kapal ni...bunyi cam thn depan je hehehe

nasz said...

rugi la dorg mintak adiah murah je. keh keh keh...
sonok nye p langkawi. bil ala dpt pijak tanah langkawi lg

Eda said...

larrr...sunyi la umah ko ye mamek..leh la chating sampai pengsan..kahhhhhh... ok la tu..ader gak menan..sanggup courier laks tu...

lieya_latif said...

alah kak nilai hadiah tak penting ...yg penting ade ganjaran tuk anak2 yg berjaya....lieya pun tak ajar mia n mija barang2 mahal....asalkan cantik n berpatutan pun dah kire okey.....

wah kak, nak gi holiday2.....ko jgn lupe buat posing duyung ko tu nanti yeak....boleh kiteorg muntah hijau ramai2 nanti hi hi hi hi

selamat bergumbira!!!!!!!!!!!!!!

Mummy ILa said...

bestnyeeeeee..nak ikutttt

pearlEJ said...

laaaaaaaaa.... baru dok berangan nk laga2 tetek sampai kemek dgn ko... dah nak pi langkawi lakkk... alahaiii... tak dak rezeki nooo.... tak pa, lenkali kalau aku turun kl, aku pi setapak carik ko, kita leh lunch sesama kann...

Redbloodsnow said...

wakakakaka..wakakaka...msg tuuuuuuuuuuu..berlaga tetek n penyet²kan tetek yek...adoiiii ko kak ai..kelakar ah akak neh taw

pssttt..bestnyerrr trip ke langkawiiiiiii ;P

klik klik (^_^)