14.11.08

::MAJLIS ANUGERAH ALONG::

Aku baru je masuk opis. Td aku gi skolah Along. Alhamdullilah, harini aku laki bini happy & bangga sangat. Along dapat terima anugerah peningkatan kemajuan. At least, anugerah ni utk pembakar semangat along utk lebih berusaha tahun berikutnya. Mama doakan along berjaya ye sayang. Tahun depan dapatkan pulak Anugerah Pelajar Cemerlang ye...apa-apa pon mama & abah bangga sangat dengan Along..muahhhhh


SK Bukit Rawang Jaya, sekolah ni dipilih sebagai sekolah bestari.
(aku ingat dah dimansuhkan, rupanya tidak)


bangga bila tengok ada nama anak kt buku ni..huhuhu

persembahan dikir barat..suko ore jante ambo!

ohhhh...anakku!

dapat buku

sijil anugerah, nnt mama framekan ye..

mama + along

abah + along

Bismillah..makan kt kantin skolah. Sedap lak nasik lemak dia!

makan time!

16 comments:

kasihatie said...

sejuk perut kak ai ngandung kan anak2.semenya pandai2.dah la comei lottei mcm kak ai.hehehe...

shimazahar said...

seronokkan kak ai.. lelagi nama anak kita ada dalam buku anugerah tu.... huuuu kalau mak laa kan.. mak bangga sure menitis air mata mak nie... heheheheee....... lebih plak aku nie.. ok lah to along.... TAHNIAH... sejuk perut kak ai..dapat anak-anak yang pandai..

saveme_zero said...

tahniah to along. moga tahun depan dapat pelajar cemerlang k.

Ibu Mifzal Arsyad said...

tahniah along....gud girl..

nasz said...

kak ai, aku tumpang gembira, bangga n terharu untuk ko kak ai. sejuk perut ko ngndung... semoga thn dpn dpt jd pelajar cemerlang pulok...

tink said...

seronok kan???
klu aku lah menitik air mato heheheh

kirana-ummikmal said...

tahniah along...
bestnye...teringat dulu2...mak abah aku tgok aku amik adiah..
mesti prasaan deme sama mcmm ko skrg kan kak...

Tinie said...

beshnyer kan
msti ko bangga nk mamposs
aku pun x sabo anak aku beso
aku nk p tgk gak dia ambik sijil...
huhuhuhu
berapa taun lg erk?

Bibu said...

waaa..bestnye..bangga mmg...dulu aku selalu buat buku program tuk event cam ni..mak pak mmg teruja tgk nama anak dlm tuh!congrats ye Along!

sayang mama papa said...

wah bestnya tahniah along,mamanya juga coz berjaya mendidik anak2 semoga tahun depan akan lebih berjaya.harap mohd alif pun akan jadi anak yang cemerlang jugadan anak yg soleh amin.......

ellydanish said...

congrat ALONG...pasni study smart kay...cm mn lah anak2 aku lak nti
sure terharu kan nama ada dlm buku sekolah tu...ish...untung ko ai...

Eda said...

tahniah ALONG!!mesti kembang kuncup idong ko sepanjang hari..hehe...sgt beruntung ko mamek ..anak pandai2 ..apa rahsianya...ehemm..ehem...

anne said...

wah banggenye aunty anne even xder anak pmpn... hehehe... kak ai caya la... anak mu pndi seyh.... xpe2... nnt bole ajr adik2 die plak...

ctm-cak'on said...

k.ai! makan pree ke kene beli tue!?
tahniah utk ALONG, thn depan wat yg t'baik lg 4 ur parents ye :)

Nur Syafawati said...

tahniah along!!!!bijak2 anak ko kak ai...semua bijak2..kagum aku...huhuh..mmg bangga kak ai..bile tgk nama anak dlm buku tu!!!aku arap2 anak2 aku nanti pun sebijak anak2 mu kak ai..aminnn...tahniah lagi skali utk along...

ayien78 said...

ai....muda2 lagi anak2 ko menjadi semua....
aku ni dh tuo....anak den kocik2 yo...ntah jadi owang ke idak...
mintak2 sojukla porut den mcm porut kau.... jeles ni jeles ni

klik klik (^_^)