12.11.08

::DALAM KETE::


Camni le gaya aku bila drive..


musti berkaki ayam..selesa!

enpon selit kt tepi


hihihi..smalam ade peneman aku nk gi amik laki aku..canteknye ngko munge!

7 comments:

tink said...

heheh mmbe aku sume berkaki ayam bila bwk kete........
aku pakai siper jepong je..hehe lagi nipis lagi selesa hahahah

Ibu Mifzal Arsyad said...

kak ai..sama la..ainey dulu pun suka berkaki ayam jer bawak keta...tp skang dah pakai sandal..bila try kaki ayam balik..cam x selesa la plak..hehe...

Tinie said...

kaki ayam..sama la ngan daku..
auto upanyer senang ler kalau jem erk...
tekan..break..tekan..break

Anonymous. said...

Saya drive pun berkaki ayam juga! ;p lagi2 drive manual... kalau pakai kasut tak terasa minyak and clutch nya hehe...

tp mmg kebanyakan perempuan drive tak pakai kasut kot? hehe

Salam perkenalan...

ai said...

TINK,
aku ni lagi tak berkasut, lagi aku selesa..

AINEY,
aku jadi kalut kalau pakai slipar..huhu

TIUT,
aku mcm bwk kete menan je..mmg dari zaman dara kete aku auto..senang!

AIDA,
salam kenal..mmg aida. Aku rasa ramai yg tak pakai kasut masa drive..

ctm-cak'on said...

ya ALLAH k.ai, b'kaki ayam je ke drive? hehe..selesa ek..jgn lupa pintu kete sllu kunci ek, don't miss!

~~sy drive pakai selipar jepun jek, penah pakai kasut b'tumit, abis tumit patah, hahaha!

ai said...

YAM,
Benda pertama yg aku buat bila masuk kete mmg Lock pintu! mmg dah terbiasa. Seriau je kalau tgk pintu kete lain tak berlock..isk!

klik klik (^_^)