28.11.08

::AWARD & TAG::


Dapat Award ni dari SYAFA & TINK. Mekacih cayunk. Aku mmg tau sangat aku ni tergolong dalam pompuan yg JELITASAWAN! muahahahahah..

Syarat2 & Peraturan Award ni:
1. Sapa yang dapat award nih leh letak dalam blog memasing.
2. Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang
3. Bagi award nih kat 7 orang bertuah
4. Tinggalkan la mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kat orang tu....
Mereka yg bertuah terima ini award ialah...
Jeng Jeng Jeng
1. ADIK IPAR AKU YG CHUMEL ~ CT
2. KAWAN AKU YG KEMPUNAN NK LAGA TETEK AKU ~ EJ
3. KEMBO AKU ~ AIZA
4. YG TENGAH BERUSAHA KERAS BUAT ANAK ~ YAM
5. TG TGH SIBUK NK KURUSKAN KEPALA LUTUT ~ RINA
6. YG BARU TERKULAT2 BUAT BLOG ~ REEN
7. BESPREN ADIK IPAR AKU YG CHUMEL ~ TIUT


Pehtu disambung lak ngan TAG ni..huhuhu..kau mendera aku ni Sya! Ape lak kod2 etika nih?? ayoyoooo..aku ni tak beretika orgnye. Camno tu?? kahhhhhhhhhh


1.Letakkan Gambar Di Atas Dalam Entri Anda.
Dah!

2.Nyatakan Kod Etika Blog Anda.
Blog aku ni tak beretika cam tuan dia gak. Ini blog aku, suke ati aku le nk tulis apa pon. Aku kan suke nk meriak? So, kebanyakkan entry aku adelah untuk RIAK. errkkk...pastu...aaa...apa lagi nk tulis ni yek? aaaaaaaaaa.... HA!! dah le tu..tu je.. bubye..

3.Tag 7 Orang Rakan Anda.

Aku bagi TAG ni sama gak macam org2 jakun yg aku bagi kt atas tu..ha! amik!

4 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

tima kasih..cikgu,,,suka aku dapat award dari cikgu ku sayang...

mama ilham said...

salam kak ai..
x sangka adik akak pak andam erk kt damai lak tu dekat benar ngan umah sy..sy duk kat apt idaman damansara damai...lawa nye make over dia wat kt akak tu...suke sgt

pearlEJ said...

dengan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pemberi award yg mengawardkan award ini kepada saya... sesungguhnya saya tahu bahawasanya saya adalah sgt best... wakakakakakkaka... matiklaa aku.... :D

mekasih wehh mekasihh.. nanti aku tepek nooo... tak leh laga2 tetek tapi aku ada award yg leh ditepekkan kira ok la kannn... hihihi...

Tinie said...

ngeh..ngeh..ngeh..(sengeh)xsangka org kudukut cm ko blg=h bg award erk..mekaceh

klik klik (^_^)