26.11.08

::JOM INTAI.....::

Jom intai abg kaman lipat kain..sesambil lipat, sesambil sengeh tengok tv..cute je..ahakss!!

video



buat apa tu bang???

ni bibik sape lah yg gedik ni???
biasa kitaorg ni melipat kain sesama..yg besar2 abg kamab lipat. yg kecik2 aku lipat..aku ni paling aku jaki melipat kain le!! ntah apesal ntah..so, biasa sambil lipat kain musti adap tv. Nak elakkan keboringan. Kalau takkkk...TENSION BEB!!!!

16 comments:

ZiE said...

betuahnya kak ai dpt abg kaman yg tolong bantu dlm semua segi....

nasz said...

rajinnye abg kaman. beruntung ko kak ai...

Tink said...

eee untung ye ko!!!
laki aku bukan ske lipat kain dilipat nye aku hahahahah
aku gak yg kena...he

Tinie said...

beruntung n brtuah ler ko dpt laki camtu..

pearlEJ said...

sama laa mcm aku nih... paling aku bosan kena lipat kain, sbb tu skang nih semuanya aku sangkut... hahaha... dasar pemalaskannn... time sidai sangkut kat hanger, sampai la kering, just angkat sangkut2 aja kat dlm almari2 or tmpt sangkut2 tu... kahkahkah...

shimazahar said...

UIK.. kak beruntungnya ko kak.. sanggup gak abang kaman tu lipatkan kain.... kalau laki orang kan... dia cuma sanggup tolong basuhkan baju ajer.. tapi bab melipat nie.. jangan harap laa... semangnya orang pun paling MEROYAN kalau suruh melipat kain nie... tu ada dua bakul lom lipat lagi.... aiii kalau mintak tolong abang kaman nie best gak nie... hehehehe jangan marah haaaaa kak..... nanti nampak taring tu.. hehehheehe

kirana-ummikmal said...

bertuah ko kak!!~ ko dapat laki mcm bapa aku...bapa aku pun mmg basuh baju sida baju lipat baju mmg keje dye!!~..tapi laki aku...huhhhh bila la nak nampak eman lipat kain..spender pun jd ler...walkakakak!! tapi laki aku suke basuh pggan..dahs ebulan aku x penah absuh pggan..muahahahah

madam CT said...

jahhhhhh

pas abis lipat kain kt umah ko

ko antar bibik terlatih ko lipat kain baju aku yg menimbun ek..(konon2 x dak maid lah)

muahahaha

Bibu said...

aku leh bygkan bape tingkat kain yg kena lipat kalo 6 org nye laundry...isk..tabik kat Abg Kaman!!!

Ibu Mifzal Arsyad said...

kak ai..aku suka gambar kak yg bawah tu...ekekek..

lieya_latif said...

kak kite ni serupa....lieya pun kalo lipat kain kat umah...mesti lipat same2 ngan hubby...tak aci lee lieya buat sorang...die pun kene tolong gak...sebab dlm byk2 keje umah...lipat kain le lieya paling tak suke...mencik.....he he he he

comel plak tgk video abg kaman lipat kain tu...kak ..mlm ko jgn lupe kasi 'upah' tau ha ha ha ha ha

Big Mamma Bukhari said...

aksi si bibik tu mengguda sungguh!! rajin cik abang dia nolong lipat kain... tak macam cik abe kita.. huhu..

Mummy ILa said...

bertuah la dak apis nak melipat tp kalau dia buat pun aku reject. wakakakaka... aku suka lipat kain & gaya lipatan aku je aku approve..hehe

elly said...

aku pon kengkadang kumpul skali seminggu nye baju aku lipat... menggunung je kahhhhhh... tp mesti time malam qimie dah tdo... kalo time die jaga... memg menolong sgt... tolong aku sepahkan baju yg aku dh lipat tu adoyaiii... papa qimie? jgn harap la... hal2 kain memg die x suke kecuali masukkan dlm mesin n tekan je.... len2, aku la yg tonggang langgang hahaha

Rafizah Nordin said...

woiiii mndera laki ke hape ni? sian laki dia susah payah melipat kain, dia lebih menggedik gigit jari ngadap kamera
haku rotan kang!wakaka

green apple said...

hoi, lipat kain pun ada passing-passing ke?

klik klik (^_^)