29.11.08

::CAMNI LE..::


SABTU


W/pon aku tak keje arini, aku tetap bangun pepagi buta. Sebabnye? ntah..mmg mata aku otomatik terbukak. Mmg biasa aku yg kejutkan alarm bila hari kerja. Aku alarmkan enpon aku kul 5:45a.m., 5:30 mata aku dah bukak! Cam weekend, kalau mata aku bukak kul 5pg, aku bangun kencing, aku sambung tido balik. Agak2 dalam kul 6 lebih time laki aku bangun nk siap2 gi keje, aku pon bangun gak. Sebabnya mmg aku dah takleh nk paksa mata aku tido lagi. So, time tu le aku basuh muka then stat mengemas umah. Segala habuk, mengemop, cuci jamban..memacam le. Pehtu, bila anak2 aku bangun..time depa mandi manda, aku prepare bekpes. Pas bekpes, depa main..aku sambung masak. Dalam kul 10 pagi mmg sume dah settled!! After that, baru aku mandi. Pastu leh le aku mengangkang. Main ngan anak2 ke, tengok tv ke, koke ke. So, dlm erti kata lain, aku leh ngangkang dengan senang hati..muahahahaha..

CAMNI LE aku di hari minggu.... lalalalalalalala

9 comments:

Rafizah Nordin said...

mane gambo ngangkang? kahhhhhhhhhhhh

noreen-bulan said...

syok nya...
kak ai umah den...1/2 hari baru nak siap....sbb den ada pembantu yg melambatkan keje den....
hehehehe...

ai said...

FIZA BESENKU,
Gambo ngangkang aku simpan utk laki aku jerk! ngeh ngeh

REEN BULAN,
hihihi..senaman dipagi hari. AKu pon ramai yg nk 'membantu'. tu sbb aku bangun awal..

ZiE said...

rajinnyaaaa hari coti pbgn awal. yg best tu bab ngangkangggg.. kahhh jelosss ni sebab kena kejo tak leh ngangkanggg

Rafizah Nordin said...

ooo simpan tuk laki ke...
aku dah beria nak tgk nih...
uwakaka

nizajeff said...

mengangkang jek keje..jeles aku...ngangkang tuk laki..xcitepun...kahhhhhhhhh keding

Big Mamma Bukhari said...

kak ai.. u lg cantik.. t minat giler ngan gmbr u bertudung merah jadi layout blog u ni.. sopan santun gitu.. cam anak dara pun ada.. bertuah ur hubby kak. ... dapt isteri secantik, serajin u.. cukup bertuah..

Eda said...

nih dah ader tenet...apsal ko ngankang lagi..g la chot chet ngan kami2 warga surirumah gersang(desperate housewives)..

ai said...

ZIE LADYBIRD,
Tu yg best bila keje umah settled awal..ngeh ngeh

NIZA KETOT,
Bab aku ngangkang ngan laki aku warpe kau nk tau lak? Lebih kurang cam ngangkang kau gak..kahhhhhh

T,
Mak ai T oiii...melambung ke langit pojian kau tu! bab lawa ngan rajin itu benar. (ngaku lak aku..kahhh) Tp kalau bab SOPAN itu adalah TIDAK BENAR sama sekali!!!! muahahahahahahaha

EDA MEMEK,
Dah aku katakan td aku nk ngangkang ngan anak2 aku wahai despredo housewife! :P

klik klik (^_^)