21.11.08

::NAPE KAU ADE KAT UMAH AKU??!!::

HEIIIIIIIIIIIII SI KEPALA KUNING !!! NAPE KAU ADE KT UMAH AKU HA?? biasanya kau ade kat opis je. isk!!!!

hehehehehe...gedik tak?? yg sebenornya kt umah aku skang ni dah ade tenet!! yeahaaaaaaaaaaaa..BEST BEST!!!

16 comments:

Tink said...

weh pasang kan skli kat umah aku eh!!!!!!! heheheh

shimazahar said...

warghhh seronok laa tu.. kak ai.. lopeh nie jangan nasi hangus sudah laa yer.. hahahaaaaaa

ellydanish said...

wahhh dah ada tenet...pas ni berapi lah blog ko eh ai...epi besday abg kaman..moga bahgia ngan si jelitas ngan anak2 smo..occay...
ermmm sedap nk mmposss bontot ayam tu...nakkkkkkkkkk...

Ibu Mifzal Arsyad said...

ekeke..jom kita tenet sampai lobam...

reen said...

wah leh join ym mlm la nie.....
stim bot tu sungguh menyelerakan...
hapy besday to abg kaman...
cute angah.....

elly said...

wah wah wah makin ligat la ko ye kak... anyway apy besday to ur husband!

saveme_zero said...

eksennyaaaaaa (jeles pya ayat)

nasz said...

amboi, bangga nye org tu ade tenet kat umah... kembang idung...

kirana-ummikmal said...

wah betambah la korum ahli kapet malam neh...kekkeke
mlm ni nak tggu ko online kak....
kahhhhhhhhhh

happy besday abg kaman...

lieya_latif said...

wah kak,,,makin menggelitis lee ko bertenet kat umah yeak...jgn ko lupe nak masak udah dok ralit mengadap internet ....hik hik hik hik

ZiE said...

lepas ni akan ramai le geng kapet terbang sebelah mlm pulak. welkom to da club kak ai.. hihi

Mummy ILa said...

wahhh lepas ni org tu sakan la bertenet!

aku plan tahun depan la ..masuk budget 2009

ai said...

muahahahahaha..

wei! takkanku lupakan khidmat aku sebagai isteri & mama. akan ku uruskan rumahlif ku itu sesambil bertenet.wahhhhh..ntah apa motif ntah! konon kata semangat la..kahhh

Eda said...

jom la kita berkapet di waktu malam...

Rafizah Nordin said...

tambah sorang lagi ahli kapet malam
jom tenet sampai lebam
hahahah

ctm-cak'on said...

mmg canggih le kamu k.ai, pasni sure adik2 kamu pun duk keliling depan laptop kamu k.ai, hehe...

**dah lame x join karpet mlm2, dulu sblm kawin spjg mase free, hehe!

klik klik (^_^)