7.11.08

::SEDAPNYA KENE KOREK..!::

he he he...manyak syiok ini budak kene kolek tilinga!.....

yang sebenarnye aku nk wat entry campor2 ni..pasni ade entry yg best sangat aku nk tayang! harini perasaan aku berbunga-bunga! I'M FELLING BLUEEEEEEEEEEEE....nk tau apesal?? jap2 lagi aku hapdet ye... :)

~Last 1st semester Angah dapat no. 3 dlm class. Teacher tu ckp angah boleh dpt no. 1. Angah ni pon berkobar2 le..kononnye nk dapat no. 1 utk 2nd semester ni. Tp nasib tak menyebelahi dia. Sian dia, dpt no. 3 gak. kurang 4 point je. Tp teacher ckp angah is the best student. Fast leanner. W/pon kali ni dapat no. 3, tp ade penambahan pelajar..maknanya point angah mmg tinggi ler. Takpelah, Angah tetap the best!!! I luv u angah, nnt tahun depan cuba lagi ye sayang..tahun depan angah masuk 6 UKM. (fuyooo...'U' tu!) ..Good luck sayang...


Ni aku tak tau le apa nama binatang ni. Laki aku beli kt tepi jalan masa dia hantar barang gi penang haritu. Mmg sedap nk mampos. Manis giler. Aku masak letak oyster sos. cedapppp...!


Ni baby gurl baru abg long aku. Anak ke 4. Dapat 2 lelaki, 2 pompuan. best kan?? huhuhu..SIL aku criter, mudah dia bersalinkan si baby ni. Leh caye ke? contraction yg dia rasa 2 kali je!! sib bek dia gi checkup kt klinik tu, doc ckp dah buka 7cm!! walawei..masa tu langsung dia tak rasa sakit. Doc masukkan air je..baru berapa titik, dh rasa mcm nk berak..teran, trus kuar ini budak comei! Alhamdullilah..mudah giler nk beranak!


Angpow yg anak2 aku dapat di akhir zaman syawal..hihihi..REZEKI!!

Along & mini poppers..comei kan?? aku pon over gak bila jumpa binatang ni! keh keh




4 comments:

saveme_zero said...

kak i....klu leh jgn guna putik kapar korek tinga..hehehe. comel la newborn tu...adehh..rs nak banak lg lak...ekekekek

kirana-ummikmal said...

tang byk2 gambar aku bekenan kat siput mentarang tuh ngan poper tuh..wehh cun bangat...

pearlEJ said...

wehhhh ape kebende tuh?? lembik2 jerkk... kaum kerabat siput ekkk??

Rafizah Nordin said...

ooo itu ke ruper siput mentarang?aku penah nampak kat sepanjang jalan sabak bernam tp x benti tgk.kang org tu ingat aku nak beli lak.

weiii ko tu mmg over semedang!!!kahhhhh

klik klik (^_^)