1.12.08

::SAPA YG BANGANG NI??::

Aku tak tau le sapa yg BANGGANG ni !! Ntah Yahoo! ke, ntah Firefox ke...masa nk donlod video/pic dari email box laki aku (bahasa melayu), leh lak aku ternampak bende ni.....bangang tp kelakar!!

nampak cam biasa kan? tapi...

giler MAUT punye kelako le wei...adooii!!

wei Yahoo! MUAT le, bukan MAUT! wakakakakaka

15 comments:

madam CT said...

KOMPOM..MMG NAK MAUT YAHOO NI

WAKAKAKAKA

ZiE said...

hahaha yahoo wat lawak la. tegelak kami laki bini.. aduh.. yahoo ni napa ye.. nak maut betol agaknya.. nak tukar nama kot, jadi yehaaa yabadabadu... wakakakka

Nur Syafawati said...

whakkakakaka...bedekah!bedekah!bedekah!..lawak weh kak ai!!!MUAT jadi MAUT Lak!!mcm hawau je YAHOO skrg ni...termasuk la YM..dah mcm $#$%#$%#$ je..sakit jiwa nak sign in!!!

ctm-cak'on said...

x leh nk kata pa la kakak ai, geram gak nieh! hahahaha! seme dah ting tong gamaknye ;( pasni dorg lak kene g kelas BAHASA MALAYSIA ;)

Eda said...

buat malu masyarakat je mek...ko kena buat aduan ni kat dewan bahasa n pustaka..kahhhhhhh

noreen-bulan said...

lawak la yahoo nie.....
kena masuk kelas balik nie...
heheheheee....

Ibu Mifzal Arsyad said...

ekeke..aku br pasan kak ai..siap check tgk tuh..kalau yg pakai yahoo mail classic mmg dia taip salah..muat jd maut..kalau yahoo mail yg baru ni ok jer dia tullia muat..ekeke...klakar ler..

Mummy ILa said...

nasib x MAUT TURUN KERANDA..
adoaiii..aku gelak gilak sorang2 ni cam orang gilak dahh..

saveme_zero said...

gile ke hapa?? wakkakakak

ai said...

MMG KELAKAR GILER LA WEI! GELAK SAKAN AKU LAKI BINI MALAM TD..BENGONG TOL!

Rafizah Nordin said...

mmg nak maut! kahhhhh

kirana-ummikmal said...

gilosssss.....
mmg x leh dimaapkanye kesalahan neyh...wakakkakka
gelak laki bini kami mlm tadi tgok kak ai!!...
saspek tul ngan ketajaman mata ko neyh!!

toke yahoo said...

biaser ler...yg buat org putih..yg baca orang melayu....
itulah petanda yang teknologi semakin hari semakin tepu..

chykeenzachary said...

haha..
kak ai..thanks for viewing my blog..urs is very interesting, havoc ngn voge da vazz gtu

nasz said...

KAHHHHHHHHHHHHHH
AKU RASA NAK GELAK GULING2

klik klik (^_^)