5.9.09

::AL-FATIHAH::


TAKZIAH utk AIEZA dan somi di atas pemergian anak yang sedang dikandung. Mmg berat untuk menanggung dugaan ni. Tapi aku harap kowang somi isteri banyak2kan bersabar & kuatkan semangat. Nak-nak lagi hari utk melahirkan hampir tiba, tapi anak yg kau kandung telah dipanggil oleh Allah. Yang pasti, anak kau adalah Ahli Syurga dan dia lah yg akan tunggu kau kat pintu syurga tu nnt Aieza..Insyaallah..

7 comments:

el said...

tahziah pd aieza
semoga tabah menghadapi ujian dr ALLAH
sedih dgr kabar ni...huhuhu

Anonymous. said...

same like my mom's case dulu :(

but takpe, at least we know my little sweet angel baby sister is waiting for her in heaven ...

ummu_hanis said...

ai....sedih dengar berita ni. akak paling takut pada perkara ini la...pernah dengar dulu tentang sorang cikgu akak yg gini la jugak critenye... akak nak sampai pada kawan ko aieza tu tp rasanye masa tak sesuai.... jadi akak cakap je kat ko ye ai. nanti kalau ko ingat ko sampai kan ye dek.
oleh kerana akak terlalu takut ngan situasi ni, anak akak yg keempat akak soh kluarkan jugak masa 37 minggu sebab tengkok akak saket(tanda darah tinggi). biar die kluar awal, asalkan.......
baby akak tu dikluarkan dgn cara c-sec. doktor tak bg, tp akak berkeras jugak. semua org kata akak tak sabar. tp mereka tak tau ape yg risaukan. alhamdulillah selamat si aman kluar ngan sehat. adakala kita kene berani buat keputusan. kalau dah 37 minggu dah cukop utk kluar dah tu. mmg org kata, ada baiknye sesuatu perkara itu berlaku.... tapi kita sebagai mak ni je tau ape rasa nye.lama dah die dlm perot kite kan? sedihnye biler die tak kluar dan tak menangis....
akak mmg tersgt ler sensitip bab budak kecik neh.
adoi ai.
sedih betol akak baca last post die tadik. gembira bercampur baur....
rasa cam nak pegi sana dan pelok die.....

ai said...

- TULER EL..TEKEJUT AKU MS DIA SMS BGTAU BABY DLM PEWOT DAH NINGGAL :( KUASA ALLAH SUME NI KAN...

- BETOL FAIDA..MMG BABY2 NI PENGHUNI SYURGA KAN..

- HUHUHU..KAK UMMU.. :(
BERANI BETUL AKAK BUAT KEPUTUSAN DRASTIK CAMTU.TP MMG SEDIH TAU BC LAST ENTRY DIA TU.. :(

sis_nita said...

Salam takziah.. :(

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

aAlfatihah....

Emy Omar said...

Kak..Takziah buat kawan akak tu ye..Kita hampir2 melalui situasi yang sama masa ngandung Mia last year..tapi alhamdulillah gerak hati seorang ibu menyelamatkan semua..tapi itu la semua ni kuasa Allah..DIA menentukan segalanya..

klik klik (^_^)