9.9.09

::NTAH::

TETIBA tekak aku meronta2 nangis guling2 nak makan
ayam hot & spicy kepsi.

Walhal selama ni aku suke mkn ayam goreng pedas
melatop jubo kat mcD tu.

Agaknya aku dah rindu ngan side dishes dia kot..
kentang putarrrrrrr + coslow + roti..
AYOYO!!!


Ayam!!

KAU TUNGGU!!!






6 comments:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

ish ko ni k.ai
buat aku meroyan nak makn kepsi gak

damaiinx said...

hye..ai,
ayam..maner laaa
jadik..magsa(x braya aku tahun nie...)
hehehe

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Kakngah ni.........tak pasal2 a.mi pun terjebak dalam kancah songsang ni tau!
Nak KFC petang nikkkkkk!!!

cerpelai said...

Edehhh..
Bukak je terus telantun lagu raya..!!

Ayam itu sangat comel di mata gua sis.. Boleh gua berkenalan dengannya?

nabilah_2908 said...

ha'ah la...ni yg teringin nk mkn kepc nih...hrummm....

el said...

aku pun last week suh od banjer aku kepci
lapaq gilakkk ngan kepci ni tiba2
tpi od banjer lain lak
harus hjg mgu ni ke terjah kepci
huhuhu

klik klik (^_^)