8.9.09

::SEDONDON::


AKU
sendiri tak prasan laki aku ada baju same kaler ngan baju aku! Patut la dia xcited bila aku nk pakai baju ni. Rupanya dia nk pakai sedondon ngan aku! keh keh...Cutenye kami! apakahhhhh??? :P

sedondon

sherashi bershama


bertopeng plak..aihh

Sempat lagi tu! dah...
moh anak-anak, kita ke TESCO!!





15 comments:

shah-ila-ain said...

kahhhhhh..ternganga anak2 ko kak ai nengok ko laki bini beraksi gituwww...

nome said...

wahhhhhhh...KAPLE OF THE YEAR LA ko ngan abg kaman kak....i likeeeeeeee...

☆ lieya latif ☆ said...

laki bini yg cute mute!!!

el said...

aku sukerrrrrrrrrr pic 1st tu
i likeeeeeeee very2 much ok
very the chantekkk
suker lahhh...ishhh suke sgt2
mmg matching abis
jelesssssssssssssssssssss
aku nak buat jugakkkkkkkkkkkkk

kahhhhhhhhhhh

Nur Syafawati said...

nampak nor anak2 ko belakon kak ai..kahh..yg si ely tu x reti wat tergekut..dia jolok je tgn dlm mlut..kahhh

nabilah_2908 said...

hrumm...sweet nyer.....:)

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

macam penah ku cuba baju yg ko pakai itu Kakngah???
wahahahaha

iena hamdi said...

hahaha... aku mmg banyak baju sedondon ngan laki aku.. almaklum jumpa pun sebulan sekali.. so kalau beli t shirt mesti dua..

lepas ni aku nak cari blose n t shirt lak.. mcm korang.. kelasss

aRe_uDear said...

ayu pun dah jdi amalan pkai kaler maching2 ngn hubby dri time bercintan cintun sampai laaa.. heheee

iza iziana hasan said...

hahahhahah......best giler laki bini ni :)
sporting habis....
gambar yg last tu tersenyum sampai ketelinga sy tgk :)

Bed said...

wahhh sweet couple kak...i likeee

jay said...

kak,jeles aku tgk ko laki bini sedondon..cm rayer pon ade gak..seb bek pricess2 4org tuh xsedondon gak

SHIMA ZAHAR said...

WARGHH KAK...
ORANG PUN SUKA GAK SEDONDON NIE...
ORANG SUKA PIC YANG LAST TU.. SPORTING ARRR ANAK-ANAK AKAK ...

A'A LAA KAK ORANG TAK SIHAT... TUNGGU ENTRY LEPAS RAYA EK...

MAS said...

alalalalalalal tomeinye sedondon gitu..suka..suka..suka..cute..

iedaLUVsham said...

cute bangat deh!! hehehe!! lomantik lorr!! ;)

klik klik (^_^)