8.9.09

::TESCO JE UDAH!::

LEPAS bergambar gedik2, kitaorg gi Tesco plak. Kasi settle baju2 raya bebudak ni. Tp cam nyesal plak gi sana sbb x bape banyak pilihan. Nak g K4 cam malas plak. So, aku pilih jelah baju2 kat sana. Sib bek jumpa gak yg lawa2. Skang ni tinggal nk beli kasut/sandle je utk bebudak tu. Ely punye dah settled. Pakai je baju yg dia dpt ms sebeday aritu. Branded2 lagi. Siap BB & Angah pon boleh tompang pakai sbb ada org terbagi size besau. ekekeke...rezeki kakak2. Save $ aku. ngeeeeeeeeeee.. Kasot crocs merah yg aku beli utk dia dulu tu pon dah boleh pakai. Buat kasut raya jelah. Utk kakak2 dia nnt aku ingat nk belikan sandle je. Tak yah le nk berkasot2 bagai. Jenoh nk sarong. Dah tu, anak2 aku ni spesis kalau duk dlm kete harus dowang bukak kasut. (isk..ikut sape la tu :P)..LEGA baju dowang sume dah settled. Beli yg murah2 je. Asalkan cantek, udah.


hepi dapat kuar gi beli baju raye..


apesal plak monyok je memasing?
uiiii..demand gak bebudak ni ooo..
nak pilih sendiri baju memasing..
sib bek yg dowang berkenan lawa2 :P

dah tak larat ke bang??


sempat lagi menapau waffer..
Adik2 makan kat dlm kete,
Along mkn masa bukak pose kat umah Bedy.

kami balik umah kejap. Mandi2..
pastu kuar balik nk bukak pose ala-ala potluck kt umah Bedy.
tp tak kose aku nk masak bagai.
Laki aku suh beli kat param je udah..





4 comments:

iedaLUVsham said...

wakakak!! mane tak monyok, mesti le demand dah beso bdk2 nih, ate mak pakai branded, anak pon nak gak, hehhehe!!! same le ngan aku, "amanda, ko amik giant jer! byk ckp makan penampo kang!" hehehe!!! ishh..ish..jahat ko ieda ;p

sis_nita said...

kooooo..

situasi berdiri kat troli iteww.. sejibikkk wawa laaa..

dia masuk satu troli khas tuk sorong dia sorang taw.. huhu!

el said...

aik...kemain mula2 tu pki topeng bgai
smpi teso..aik dah lesap
kahhhhhhhhhhhh

iza iziana hasan said...

wah...kecik2 lagi akk da ajau anak pakai tudung
bagusss :)

klik klik (^_^)