17.9.09

::$ RAYA DARI NUFFNANG::





PUNYE la berabad nk dapat cek ni lepas aku cash outkan 2 bulan lepas! Baru ni aku terima. Dlm 2 bulan aku menunggu tu pon dah boleh kumpul jumlah yg sama gak. Takpe, lepas ni aku nk simpan jelah.
Dah banyakkkk baru aku cash outkan. ngeeeeeeeeee...

Bagus tul la Nuffnang ni. Cam sesuka ati je nk kasi org duit.
Aku tulis blog utk suka2 je..nak kongsi criter ngan kengkawan..
nak meriak ngan kengkawan :P...dapat gak duit!! kihkih...

MEKASEH ye nuffnang..bila kowang nk invite aku gi gather2 ngan bloggers ni? sian aku, tak pernah pon dijemput... :P

MEKASEH gak kat kowang yg suka nk baca blog sengal aku ni...ngeeeeeeeeeee

AILEBIU ALLS!!



11 comments:

saveme_zero said...

leh wat open house tu..kui3

el said...

wahhh duit raya...
syoikkknyer rayerrrr..
ko nak buat pe ngan duit tu ai...jelesnyerrrr

shi3la said...

huhuuuu bessnyerr dapat wet rayerrr...nuffnangg haku ntahhh zaman biler nak leh hambek....dokkk cenggitu gakkk...tak naik-naikk pon amountnyerrrr..kahhhhhhhh

JiEjAh_DeEn said...

hehehe duit raya ..
duit nuffnang aku sekupang dua ajek kot ngeh ngeh

kakngah said...

nfng aku.. baru ado limo pusen... hhuuuwwwaaaa!!!

elly @ suely said...

apo bondo nufnang nie?

iza iziana hasan said...

kak...sy da setahun join nuffnang ni..
duit x berganjak pon...mcm tu je..
walhal sy aktif gak wat blog..
tolong la ajar....

ppb_ppkp said...

kai aizah..selamat hari raya aidilfitri..maaf zahi dan batin

FaizAmYAirieL said...

weh beshnyee..harusss aku blajar dr mu wahai kak ai jelitawanis..ngeee

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

banyak oo
nak skit

jay said...

adoila kak..ting tong mate aku nengok jumlah duit tuh..sape nk bg senang2 jer ek?aku smp skang rm1.45 jer..kkkaaaahhh..10 taun lagik kot br dpt rm50..hee..(nmpk sgt blog aku tuh senget cm tuan die)ngee..

klik klik (^_^)