15.12.08

::AKU DAH BALIK::

AKU DAH BALIK!!
Sonok gilos kami kat sana. Tp aku tak sempat lagi le nk hapdet. Aku tak pilih lagi gamba. Mampos la kalau aku tepek sume yg aku snap. Bak kata si Syapa, bontot piuk pon aku amik gambar. Dah nama pon artistik kan? kahhhhhhhhhhhh...
Esok la aku hapdet ye? leh tengok sampai lebam. Bukan utk kowang je..untuk aku gak. Ini belog aku. Aku nk simpan gak kenangan2 yg ado...hihihi..nak kata riak pon, kata lah! dah mmg aku kuat meriak pon! wakakakakakaka..tak gitu besen? hihihi
~tulisan biru sbb aku dlm mood membiru lagik ni...biru laut! heh heh

5 comments:

Tinie said...

patut ler aku refresh setiap jam xder gambo pun..aku ngat kan tenet ko gelong lg.hik hik hik

niza salleh said...

cepat hupdate weiii...make sure pepagi suk dah ada.hehheheh..wei ada ko aj tu pakai keta kacil pink eh?

Tink said...

cepat lah weh!!!
aku tak sabau nak tingok ni!!!

nasz said...

selamat kembali kakai... cepat2 update!!!

Eda said...

cepat la mamek..!!

klik klik (^_^)