17.12.08

::DATING NGAN JANTAN::

Jap lagi cam biasalah, tetiap bulan nk kene gi dating ngan doktor aku kt spital selayang tu. haiiihhh, sampai bilalah kan? Mintak2 lah karang tak ramai org. Cam last week aku gi amik darah giler punye ramai le org nunggu! adoiiii....aku dari kul 8:30 sampai kul 11:30! bukannye jumpa ngan doktor pon. Nak ulur lengan amik darah pastu bagi kt misi tu air kencing je. Tp tulah kan, dah nama pon spital gomen. Kalau nk selesa gi jelah spital swasta.
Aku bengang gak tau ngan ade sorang abang ni. Leh lak dalam reramai tu dia pi sound misi kat dlm lab tu.."OI MISI!! PANGGIL NAMA ORG KUAT SIKIT LA! NI PANGGIL ORG MACAM PANGGIL LAKI AJAK ROMEN DALAM BILIK JE!"
Ha!! giler kan????? Bongok la kau jantan! kau tak nampak ke misi2 kt dalam tu tak cukup tangan nk wat keje! dengan org yg takde kepala hotak dok berdiri reramai kat pintu tu. Mmg le bila panggil tak bape nk dengar sbb pintu tu dah kene blok ngan patient2 yg maha bongok berdiri kt situ! Yg kau tu pulak, kalau kau nk misi tu layan kau sorang je punye punai, baik kau gi spital bayar. Jangan gi spital gomen! BODO!!!
eh...terover sudah!
K, lah..aku dah nk berambus. Bubyeeeeee....

6 comments:

Eda said...

memang BONGOK!!!

lieya_latif said...

cian ko kak....terpakse mengharungi hiruk pikuk kesesakan hospital kerajaan....lieya mmg seksa kalo nak dpt kat treatment kat sane...rela gi klinik swasta ajek....dahe le nak dpt MC pun payah....ari tu...laki lieya sakit mate pun tak dpt MC...sengal apeeeee!!!!

saveme_zero said...

BANGANG! ko sound je kak ai punai dia tu...wakakakak

ai said...

EDA MEMEK,
mmg bongok la mamat tu!

LIEYA CUTE,
mampos aku kebulur anak banak kalau treatment kt private! kahhhhh..kalau takat demam tu boleh la. tp dah sakit cam aku ni..harus gomen!

SUSU MASAM,
tak bani lak aku nk sound punai dia tu su. Besau badan dia! kahhh

chykeenzachary said...

kak ai.miss you..sonoknyer pegi lantawi..huuhu..besaunyer chupa chups.. i like..

ai said...

Chykeen Chyken,
miss u 2 dear...kau nk ke chupa chup tu? setahun setengah pon tak tentu abis kau jilat tau!

klik klik (^_^)