16.12.08

::LANGKAWI_LAST DAY::

huhuhu..last day dah. Sayangnye nk tinggalkan tempat ni. Mmg first class la BERJAYA SPA & RESORT ni. Mmg best. Kitaorg mmg tak jenjalan ke Makam Mahsuri, Muzium, Beras Terbakar, Dataran Helang..sbb kitaorg dah penah pegi sana masa company trip dulu.

Masa nk balik ni, kitaorang lunch dulu kat hotel, pastu checkup. Sebelum pergi ke airport, bas kami singgah ke pekan utk shopping mopin. Aku tak bape nk membeli pon. Tak tau nk beli apa. Adelah aku beli bekas letak lauk. Tu pon sbb nk jadikkan kenang-kenangan aku ke Langkawi ni. Aku beli pon yg murah je. Bujet ciput. keh keh..bila sume dah puas ati bershoping mopin, baru kami bertolak ke airport. Flight kul 7:00p.m. so, lepak dulu kat sana...ade gak yg sambung sopin! adohaii... :)

Tp, apa2 pon mmg kami sume HAPPY sangat bercoti. Thanks boss! next year akan kami tuntut janji boss tu! hihihi... BALI..WE'RE COMING!!!!!!!!!!!!!











aiman + ibu CT



bubye monkey...huhuhu (ni guard bilik aku)

aksi gediks ibu-ibu ayam

me + lyynda

QSCP Family





11 comments:

Anonymous. said...

Saya pulak bakal ikut hubby punya company trip ke Bali InsyaAllah hujung minggu niii!!! ;p

ZiE said...

best best best tak terkata aku kak ai.. syoknyaaa betuah kak ai n anak2.. semuanyaaaaa best

pearlEJ said...

seronokkann... berjaya mmg best!! aku suka dok situ...

Grow2g3th3r said...

Salam Perkenalan...

SEronotnyer Langkawi....eee lama tak p langkawi..last hari tu tahun 2005..bapak lama giler tu.....

elly said...

samo lah kak ai... den pon gi bercoti gak... sakannnn... kahhh...

Bibu said...

wah sonot nye..aku pon tak sabo le nak pegi thn depan!!

Rafizah Nordin said...

amboi bukan main lagi en kaman kite melurus2kan tulang sambil memandang permandangan indah depan mate tu...tp binik en kaman lagi amboinye dgn spek mate beso tuh, huh!

shimazahar said...

kak .. orang jelous betullaa nengok family day kornag nie.. happening habis.. pastu tempat tinggal pun best gilaaa.....
re~... ahhh orang MOH.. hehehe.. sajer ajer buat-buat tak kenal... heheheheh

shimazahar said...

kak .. orang jelous betullaa nengok family day kornag nie.. happening habis.. pastu tempat tinggal pun best gilaaa.....
re~... ahhh orang MOH.. hehehe.. sajer ajer buat-buat tak kenal... heheheheh

Mummy ILa said...

aku pun jeles sbb trip opis aku p langkawi kena naik bas opis & feri jek. tu yg aku xmo pegi.. aku kena naik flight jek. hehehe..

D.O.U.B.L.E...S said...

awat beso sgt aku tu????????

klik klik (^_^)