16.12.08

::LANGKAWI_4::

~ISLAND HOPPING~
~PULAU DAYANG BUNTING~


GILER BAPAK TOBAT AKU TAKMO NAIK BOT LAGIK!! TAKUTTTTT
(tengok aku sengeh..lakonan semata2)


Sam's family...tu amirul aiman aku duk dlm carier.
budak ujung sekali tu anak sulong boss aku, Farid. best woo dia ni. suka sgt melayan budak + mak budak. hihihi

along melayan perasaan

tu lah dayang bunting..cuba tengo betul2, nampak cam pompuan peknen tengah baring..(kepala belah kanan)






mandi manda kt tasik pulau dayang bunting

ely takmo naik! adoiii..kang mama bunting camno dek oiii

~EAGLE FEEDING~



~PULAU BERAS BASAH~





~STIMBOAT DINNER @ ORIENTAL PEARL RESTAURANT~


lynnda's family

Sam's family

the foods

5 comments:

Mummy ILa said...

tudung dah terbang ke tembun?..
hahaha.. elokla tu dok rendam dlm air dayang bunting. kang celah mana nak bunting nanti. hehe

anyway.. tumpang hepi & enjoy cam holiday sama2 lak. hehe

ZiE said...

haha dgr khabar sapa mandi minum sana akan bunting. kak ai bek jaga jaga... hahahah

Anonymous. said...

haha setujuuuuu!! saya pun tobat gila jugak takmo naik dahhhh!!! gerun gila2 especially part boat kena pukul ombak tengah laut perghhhhhh mengucap ntah berapa kali ntah ;p dah la pi sorg2, nak pegang2 org pun takde sapa sob2...

[ LADYKiKi] said...

wahhh bestnye kalo dpt g sini.

nak plan ni ke dyg bunting..

Eda said...

oo nile pulau tu ye..cantek n menarik..

klik klik (^_^)