24.12.08

::ALONG DAPAT KEK BESTDAY!::

THANK Q SO MUCH CELINE!!!!!!

Tak sangka u still ingat bestday QiQin. Tp, mmg senang nak ingat pon bestday dia kan? Tiap2 tahun bestday dia musti public holiday!

HO HO HO...MERRY XMAS COME TOGETHER DENGAN BESTDAY QIQIN@ALONG!

Esok kami just cut cake yg Celine bagi je tadi. Tak buat party macam last year. Meriah giler sambut kat Melaka (umah mak aku). Tahun ni sambut kami2 je. hihihi..bajet Non Ado! Nanti lah ye along, Insyaallah next year kita buat party ok? Nnt aku criter perit getir nk beranakkan budak yg kuat berangan ni ye kengkawannnn...(adoii! dia tepok aku! kahhh)

To Celine, TQ once againt from me + especially QiQin.
WE WISH U A HAPPY MERRY XMASS!!
muahhhhhh! Luv u alwayz


gambar ini hanya hiasan, tiada kene mengena dgn hari jadik dia!

Kek yg dikirim oleh Celine, Syakira Vouge The Vass!!



very nice! tak sabar aku nk balun esok! lalalalalalala

4 comments:

ieda said...

happy besday along...kak ai sedapnyer lahai kek tu..terliur i tau hehehe..

TuYa : said...

hepi bestday to bestday gurl...semoga panjang umur..cute2 selalu..

ai said...

TQ auntie

Tink said...

wak kek dr C.R kompon cedap tu!!!!

klik klik (^_^)