19.12.08

::BZ::



9 comments:

en_me said...

bznyerrr..

Tinie said...

uiyooo
bz yer..
amik ko.. dh pegi bercuti kat langkawi kan..now cover balik sumer kj trtinggal tu
ekekeke

Nur Syafawati said...

ciannye ko kak ai..kena tumbuk dgn tangan yg keluar dari pc tu...hmm..kan best kalau tangan tu tangan aku...confirm aku tumbuk bertubi2..whakkakakakka

shimazahar said...

haaaa.. ini lah habuan nya kalau bercuti lelama....sebab tu laa boss ko bawak family trip sebab nak suruh buat kerja banyak.. hehehe.. apa-apa pun tahniah sebab bz.. hehehehe

Tink said...

heheheh nnt pi cuti lagi ehhhh heheh

ai said...

huiiiiiiiii!! tekanan aku! dah le nk termuntah aku buat claim ni, YM aku lak buat hal!! geram tul aku lah! huh!

aTan and aYu said...

pas cuti kena abiss kan kejo pulok....

Anonymous said...

salam...sy pn dpt penyakit nih...

zura said...

boleh x kita kongsi mslh kita sesama...risau sgt ank2 kecil lg...tp doc ckp buah pinggang da parut 30%...kdg2 sy pening....sakit kepala..adakah itu kesan smongan dr penyakit tu?

klik klik (^_^)