30.1.09

::AL-FATIHAH::

AL-FATIHAH buat Nenek Siti yg menghembuskan nafasnya tengah malam tadi. Beliau merupakan ibu kandung kepada mak aku. Walaupon sebelum ini Arwah Nenek Chek yg membela mak aku, kami tetap rapat dah sayang menyayangi. Sedikit terkilan kerana waktu aku balik Melaka tempohari aku tak berkesempatan utk menziarah Arwah. Sedangkan Along berkali2 minta nak pergi tengok onyangnya. (Along lom tau berita ni lagi). Lepas semayang Jumaat ni nnt, Insyaalah kami akan bertolak ke Melaka..

Mintak jasa baik kengkawan sume, sedekahkan Al-Fatihah utk arwah nenek aku ye..TERIMA KASIH





Next entry adalah di bawah, sila scroll down ye (aku dh auto publish malam tadi..)

16 comments:

saveme_zero said...

moga rohnya ditempatkan dikalangan org beriman..aminn. al fatihah.

MUMMY ILA said...

AL-FATIHAH..

TAKZIAH BUAT KAK AI SEKELUARGA

Mama Herda said...

Alfatihah...takziah..

iza iziana hasan said...

al fatihah...
takziah

Bibu said...

ALfatihah ye .

D.O.U.B.L.E...S said...

ye kan banyak kali along minta nak g tengok..kita bukan tak de masa..moga rohnya ditempatkan dikalangan org2 yang beriman ...al fatihah

~~ciklinn~~ said...

alfatihah.......... takziah utk akak sekeluarga yer...

nasz said...

al-fatihah, semoga rohnye ditempatkan di kalangan yg beriman

eLYies said...

takziah kak....

al fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat..

emellia said...

al-fatihah..takziah ai

Tinie said...

Al-Fatihah
semoga roh ditempatkan dikalanganorang2 yang beriman dan bertaqwa
amin

helena's said...

takziah ye kak ai..al fatihah untuk arwah..

Dy said...

Takziah buat Ai n family

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Al Fatihah

taziah buat ai sekeluarga, moga rohnyer ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman

Eda said...

al-fatihah..
takziah buat buat ko n kluarga ko mek..

Hulubalang Derhaka said...

Takziah serta Al-Fatihah..

klik klik (^_^)