5.1.09

::GOLEK GOLEK::


Camni le gayanya kami anak branak bersantai kalau tak gi memana. Lepak tengok tv je. .


mcm pertandingan nyonyot susu lak!

baju biru yg berjanggut tu pon masih menetek..uh!

ohhh...penoh kepura-puraan!

along yg kuat brangan!

nampak tu?

12 comments:

kasihatie said...

sebijik cam family atie.kalau tak ke mana,golek2 depan tv.tp sejak kawin nie golek2 depan tv ngan husband jer lah.waakakaka

Rafizah Nordin said...

kahhh nasib baik si along pun tak ngisap jugak! and nasib baik xde gambo abg kaman tgh menetek! muahaha!!!

Tinie said...

bahagianya keluarga ko..
xder org lain..huhu

ZiE said...

hahahha kak za ni. apapun suka tengok family kak ai ni. bahagia. Nak ada family mcm ni la. ada petua ke kak ai??

lieya_latif said...

kak...aku gelak2 bace bab menetek tu...ko mmg jahat....ha ha hahaah ah ah...comel plak aku tgk anak beranak baring2 cenggini....yg anak2 sume menyonyot hah kih kih kih kih

KasiH said...

betol2 golek ni...hehehe..

Mama Herda said...

yang penuh kepura2an tu..cehh..namapk no tangan ko tgh pgg kamera..ketiak terjongket..hahahaha..mata "Dato K" lak..tutup ade makna..mn lak tgn dia merayap..hahahaha..

elly said...

bengong herda muahahaha... x jd nak komen... aku nak gelak!

MUMMY ILA said...

kahhhhhhhhhhhhh.....nak tgk gambo abg kaman menyusu..

ai said...

ATIE panten baru,
lepas golek golek??????????

FIZA besen,
nanti bila aku free, aku tepek gambar dia netek ye besen..

TINIE tiut,
ala..kau pon bahagia gak kan?

ZIE ladybird,
alahaiii...kengkadang ade gak pasang surut zie oii..takkan memanjang je camtu. bukan kehidupan namanya. ;P

LIEYA comel cam anak dara,
alahh...! macamlah laki aku dan benti menetek!!! must be something wrong somewhere..kahhhhhhhh

KASIH kekasihku,
kau tak tengok yg betuk2 punye 'GOLEK' lagik!! kwang kwang kwang

HER kapkek,
wahhhhhhhhh!! kau kalau bab2 ni mmg tangkas la! bravo my pren!! ;P

SUELY,
gilo...wakakakakakakaka

ILA debab,
nnt aku free, aku tepek gambar kaman menetek ye.. ;P

helena's said...

kehkehkeh,,sy lum kawen leh masuk campor ngan discussion ni ker???haha

ai said...

HELENA ayam dara,
alah..gatal jugak nemen kau ye?? keh keh..takpe, meh le join kitaorg. Leh timba pengalaman. Jgn sampai kau stim udah!(mampos aku kene balun ngan mak kau kang ni...)

klik klik (^_^)