29.1.09

::YUHUUUUUUUUU::

Aku kembali sudah!!

Adoii...cam tensen je rasa. Coti lama lagi, tp terpaksa balik sini smalam. Pepagi smalam aku bertolak dari melaka trus ke Spital Selayang. Nak amik darah. Cam biasa la, senin depan aku nk 'dating' ngan doktor aku. Sebelom dating tu kene la 'test dara' dulu. Mmg rutin aku camtu tetiap bulan. huhuhu..

Harini lak Along dah stat sekolah. Tinggal Angah, BB + Ely ngan aku kt umah ni. Ni pon sebenarnya aku tak stabil lagi. Demam + selsema + batok lagik. Jgn kowang pelik la sbb mmg aku ni kalau sakit mmg meleret2. Tambah lak ngan penyakit sedia ada aku ni mmg le payah nk sembuh. Laki aku pon stat keje arini. Yg x bestnya harini dia balik lewat skit. Dia kene antar ayam ikan ke Pengkalan Hulu, Perak..nun jauhhhh...Riso betol dia nk tinggalkan aku ngan anak2 tadi. Mmg aku lemah giler arr skang. huhuhu..ayoyo, mengadu domba lak aku ngan kowang. Yelah, bagi aku kowang le bestpren aku. Tak salah kan kalau aku nk merengek2 skit ngan kowang?? ;P

Jap2 lagi aku kuarkan entry sepanjang aku bercoti kat umah mak aku tu ye..Walaupon aku bercoti dlm 'kesengsaraan' tapi aku happy sbb dapat berlonggok ngan family aku sume..


7 comments:

~~ciklinn~~ said...

akak tak sihat lagi ker? kesiannyer... takperlah bawak2 berehat......

nanti aku terjahhhh balikk entry kat umah mak tu yerk.... ado bawak belacan dak utk aku kak....

ZiE said...

sian kak ai.. semoga cepat sembuh ye kak ai.. bykan berehat.

nasz said...

la, sian kak ai tak sihat. tu la, byk sgt mkn cencalok balik melaka tu. hehehe, bykkan rehat kak ai, semoga cpt sembuh

oYa said...

fuhhh...meh aku tiup ko kak ai..misti sembuh pasni..huhuhuh

Rafizah Nordin said...

x pe la besan...dugaan tu...ko banyak dosa kot, muahahaha!!! x, aku gurau je tu besan oiii jgn ko kecik ati plak.

aku doakan ko cepat sembuh ye...

MUMMY ILA said...

huhuh...aku pun riso kat ko kak ai. bkn abg kaman je. erm..rehat2 la. jgn wat keje byk sgt.

Eda said...

meh tumpang bahu aku mek..ala cayang bucuk macinn....alolololo... ;)

klik klik (^_^)