6.1.09

::JUBO AKU NAZAK::

Bestpren aku harini ialah si lobang jamban! Adoiiiiiiiiiiiii..sakit pewot. CIRIT BIRIT. Aku menaip ni pon menunggu masa untuk menciritkan sume benda yg ade dlm pewot aku. memulas-mulas! tekak aku loya! huhuhu...

Kowang bayangkanlah ngan aktiviti aku harini. Betapa kentalnya jiwa aku menahan jubo dari tercirit. Pepagi tadi lepas hantar anak ke nursery, aku trus gi kedai makan mamak, RAHIM. Isi pewot dulu. Sib bel leh telan makanan sbb dari subuh pagi tadi ntah brape kali aku tercirit. Kul 8 tepat, aku gi pulak tadika anak2 aku yg jauhnye tak sampai 100 meter dari restoren RAHIM tu. Fuhhh...kental sungguh! Tahniah ke atas aku sbb leh tahan dari tercirit. Tp akhirnya aku mengaku kalah bila betul2 tamat waktu persekolahan anak2 aku tadi, elok je selamat anak2 aku naik van nk ke nursery, jubo aku dah tak dpt nk tampong taik dah.. "Ms Heng, i nk pinjam toilet jap"...oh! bukan kejap...lamaaaaaaa...sakit memulas2 tp yg kuarnye hanya sepotet! KECEWA di situ. huh...

Takpe, aku berserah pada takdir. lepas aku ucapkan TQ kat Ms Heng, aku trus drive ke sekolah Along lak kt Bukit Rawang Jaya. Nak daftarkan Angah utk darjah 1 tahun depan. Wah...tak ku sangka, sepanjang jalan tu aku dah tak rasa sakit (dari awal tadi aku menaip, dah sekali aku brenti utk cirit - tanpa kowang sedar). Dan, yg bestnye, laki aku tepon tunggu kat tepi jalan nk lunch sesama. hihihi...best!

Oh ye...harini bertambah lagi kawan aku. KAK ZARA yg vouge. Cantek wooo...sungguh mengancam w/pon dah ade anak tingkatan 5! anak dia yg skolah tadika ni encem gilos! i like... Dan jugak ROS. Ros adalah sangat chumel. Anak dia pon chumel. sweet sgt muka dia. Dua2 ni aku jumpa kat Tadika. Dowang adalah sangat best! so, takde lah keboringan aku kat sana. Ada teman nk pok pek pok pek...Nice to meet u all!

10 comments:

KasiH said...

ciritan melanda...salah mkn ke? ke pewot mu kosong?? masuk angin..

saveme_zero said...

aku tau mcm mana perasaan dilanda cirit ni...amat menguji jiwa raga..wakakakak. kak ai...bila tenet opis ko nak ok. aku rindu ko weii.

elly said...

ko makan ape kak? cili api ke?

Tinie said...

mc jer la wei.xpun pnjm pampers c ely bambam tu..ko xpyh susah2 p jmban

ai said...

KASIH kekasihku,
bukan salah makan. smalam aku msk lala goreng + cili api kampung 15 bijik!! ha..amik!!

SUE susu masam,
ye..amat menguji jiwa raga aku jugak! aku kat umah la..masih coti.

SUELY chumel lotey,
pandaiiii kau!! mmg betul! cili api terlebih sgt aku balun semalam. sedap sgt smp melecet jubo aku!

TINIE tiut,
nak MC mendenye wei..aku still coti lagik ni..keh keh..bontot aku tak muat pempers ely tu. kalau muat, dh lama aku pakai. ;P

~~ciklinn~~ said...

hhihhhihhi dah ok lom kak... adoiii dari citer tu aku lak sakit perot nie...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wakakka...
siut je...tajuk entry x bleh blah le kak oii...
makan ler pil chikitet on..ntah camne nk eja pon x tau...
huhuhu

ai said...

CIKLINN budak skolah,
kau pon terasa nk cirit gak ngan crite aku ni ye.. ;P

FIEZA,
dah ok dah ni..a'ah, kalau melarat, mmg aku telan minatang tu.. ;P

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

owh..dah ok erk kak..
huhuhu...
kompom melecettt..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam..

alar siannya
dah kurang ke sakitnya tu

byknya cili api .. 15 biji ...

klik klik (^_^)