1.1.09

::TANGAN AJAIB::

Another MAGIC TOUCH from my bro, AJ (Cintaaliah Gallery)

Sukalah aku tengok hasil sentuhan dia kat budak pompuan yg bertunang ni. Sweet je.. i like!!


Pada sesiapa yg berminat untuk menconteng makeup dimuka, boleh contact aku / AJ sendiri. utk sebarang pertanyaan. Makeup utk Pertunangan, Pernikahan, Persandingan, Dinner, Show, Studio atau kowang sesaje nk gedik makeup pon boleh gak. Harga??? aku GERENTI mmg amat berpatutan! Pakej2 perkahwinan yg disediakan AJ boleh mengikut kemampuan memasing. Dia juga amik job2 diluar dari kwsn KL. tak kira lah kat Pahang ke, Perak ke, Melaka ke, boleh je! Oh ye, AJ juga ada sediakan class makeup. Leh pilih nak blajar makeup utk Weds/Show atau pon nk blajar cara2 makeup basic. Juga ada harga istimewa utk kowang! Bukan sekadar pakej perkahwinan/makeup/class sahaja, AJ juga boleh menjadi kereografer utk sebarang tarian! Nak suruh dia nyanyi pon boleh...hihihi..jgn tak caye oooo! sore jantan dia kalah anuar zain tu tau! Banyak kali dah bolot Juara pertandingan. Alahhh..mana tumpahnye kuah kalau tak ke nasik kan?? uhukkksss!

Nak tau lebih lanjut, leh klik kat
SINI

14 comments:

ZiE said...

memang cantik hasil tgn AJ ni la kak ai... magik.. superbb.. menakjubkan..bertuah kak ai dpt AJ. Leh minta tunjuk ajar. Turunkan petua. hihi.. apapun kalau dkat sure teringin nak belajar dgn AJ

~~ciklinn~~ said...

alahai kak mmg magiclah tgn dier...nampak comel prantin tu...

niza salleh said...

cantik makeup dia ...hehhee calss make up bape hinggit tu ai.

p/s tingat kete kancil aj ngan sticker cinta aliah tu cute jerk.

MUMMY ILA said...

InsyaALLAH hujung taun ni aku nak wat bersanding & bermake up balik utk sesi bergambo meraikan aniberseri aku ke -5.
terasa cam nak mintak khidmat AJ utk makeup & sewa baju. Photograper x tau lg.. tp aku nak wat style outdoor..xmo dlm studio. hehe.....

ai said...

ZIE ladybird,
tulah..dulu aku yg minat andamkan org,tp dah rezeki tu turun kat adik aku lak..keh keh..AJ ni mmg dia kecik dah tunjuk talent dah. suka gubah2 bagi..

CIKLINN budak skolah,
tulahkan? magic sungguh! ;P

NIZa yg darah x penah nk rendah,
utk bertunang dia charge $250++. Rate ikut tempat le. Kalau jauh, dia charge lebih skit. $ minyak marrr...

ILA debab,
wahhhhhhhhhhhhhh! boleh je ila..buat outdoor pon boleh..(leh le gedik cam aku aritu kan?? kahhhh)

Grow2g3th3r said...

AI..mak sukerrrrrrrrrrrrr... aku nak survey harga lah sebab tahun ni tahun 10th Anniversary aku.. konon2 nak sanding sekali lagi... Berapa RM?

Pastu, aku nak belajarlah basic make up... berapa RM?

ai said...

GROW yg bukan GRO,
wah wah wahhhhh
kau pon nk sanding lagi sekali ye? aku pon ingat nk suh dia makup balik. classic style. aritu aku makeup ala vouge..hihihi..utk tu, kira cam studio. skali ngan pelamin, makeup + baju $400. utk blajar makeup basic, $200. Blajar 2 1/2 jam. ok lah tu kan? kira murah tau.. ;P

Grow2g3th3r said...

AI..

aku sangat teruja lah utk ambik gambar kat studio.. tapi bukan sekrang.. dalam bulan August nanti. Aku booking!

Emm basic make up tu class kat mana? aku nak promote kat kawan2 opis aku ni....

ai said...

Class tu ikut suka ati kau la nk buat ktne. tp kalau kau bawak geng2 lagi bagus.. :)

~utk kau sanding balik tu nnt aku booked kan ye...

Eda said...

klau dier mekapkan aku sure aku 10 kali jelita dari skarang kan mek..nanti harus gak aku mekap naik plamin balik cam ko mek... hehe..(mintak diskaun bole)

Grow2g3th3r said...

AI,.. nanti aku pilih date utk sanding tu tau... tapi aku cadang someday in august....

tentang class make up tu.. next week aku confirmkan tau sebab geng2 aku belum masuk kerje... so, susah utk aku promote...

okay ai.. nanti kita calling2lah..senang sikit.

pearlEJ said...

aku teringin nak belajaq mekap!! tapi jauh laa pulak... camno tu?? tapi teringinnnnnn sesangat...

ai said...

EDA memek..
kau pon nak naik pelamin gak ye memek? kau buat jelah pelamin kat sana mek oii..bagi can omputeh tengok kau sanding. ala...kau tu x yah makeup tetebal, dah cukup cantek dah! (kembang jubo kau kan???) ;P

GROW yg bukan GRO,
ok..set! tp camne aku nk kasi no enpon aku?? bak sini email kau...

ai said...

EJ vougi vougi,
aik..hang pon nk belajaq makeup ka? hang kan dah pandai tepek makeup..

tp kan EJ, last 2 months ada sorang akk tu flight dari penang semata2 nk jumpa AJ soh ajaq dia makeup. Masa tu AJ ade kursus (tmpt keje dia) kt Putrajaya, sanggup akk tu sewa hotel kat sana. nak suh gak AJ curik2 masa ajar dia makeup kau! ish ish...

klik klik (^_^)