4.1.09

::SEKITAR MAJLIS HARI LAHIR KAMAN AZAHA::

Huiiiiiiiiiiiii...tajuk bukan main gempak! macam buat party lak . Kahhhhhhhh..

Takpe la kan bang, kita bikin gempak anak branak je. hihihihi...Ptg tadi Mr. Kaman anak branak pakat potong kek $13. Kongsi 3 org kek besar tungau tu! Sebenarnya, birthday Angah 9/1, Birthday BB Qitie lak 10/1 (pandai tak aku timing beranak?? ;P). Dah alang2 tu, tompang jelah kek abah dia. boleh kan bangggggg? Insyaallah, ujung bulan ni mama buat party utk Angah + BB ye. Mama dah kering duit ni nak oiiii...berabis utk sekolah + nursery kowang le. huhuhu..meh le kongsi kehappyan kami ptg tadi..


kongsi kek



pasni kita comolot lak ye bang..

cayang abahhhh..muahhhh


Angah's birthday is on 9/1

BB Qitie lak on 10/1




7 comments:

Grow2g3th3r said...

happy besday to u.. happy bestday to u.. happy besday to en kaman azaha.. angah & BB...

Semoga semuanya dilimpahi kesihatan yang berpanjangan, keberkatan dalam kehidupan, dan dipermudahkan setiap urusan... AMIN

~~ciklinn~~ said...

hepi besday utk incik kaman azaha...semoga pajg umur yerk..

wah2 apa hadiah hari jadi dari ko kak oii... tak yah cakap aku tau... mlm tu ko mesti bg hadiah baeeekkkk punyer..... tol tak?

nasz said...

hepi bthday abg kaman...

wah kak ai, korang anak beranak pon dah hapening dah majlis tu. ok la tu...

MUMMY ILA said...

perghhh...gempak siot.konsep kesederhanaan tp meriah. itu dah cukup kak ai oii.. anak2 ko je dah meramaikan keadaan.

hepi befday mek angah & mek bb.. hepi befday gak kat abe kaman. moga kalian dimurahkan rejeki & diberikan kebahgiaan sepanjang hayat.....

psstt.. kakai sure kasi abe kaman tido lena malam tu kan?..main jonkang jongkek.. hehe

Rafizah Nordin said...

epi bday 'ain natasya' (panggilan anak aku kat angah)
epi bday kat budak nakai tu jugak...
semoga terus menjadi anak yg baik,soleh dan pandai belajo ye...
kat en kaman tak yah la...kat n3 aritu dah wish hehehe

Eda said...

happy beday to 3 of them..en kaman.. tasha n BB.. ;)

gempak pe..walaupun sambut anak banak..lain la kami..sambut 3 banak je..sunyi je..hahaha

noreen-bulan said...

HAppy Besday To En.Kaman,Tasha N bb
BAgui mcm nie jimat.....

GEran tgk ely mcm yer..yer...nak cium abah dia...
hehehhe

klik klik (^_^)