1.1.09

::AWARD DARI KAK UMMU::


Mekaseh KAK UMMU...aku mmg cute kak! tak dapat nk disangkalkan lagi..

e'eh...award ni dah macam TAG pulak. Kene jawablah ye? huhuhu..yelah..yelah..ni ler 10 benda pasal diri aku. Rasa2 ramai pon yg dah tau kan? ye...aku giler!

1. Aku suka amik gambar

2. Aku tak suka org yg berlagak + cakap besar (mulut besar cam si alang big mouth tu takpe)

3. Aku tak suka tengok benda kotor2 + bersepah (tambah serabut kepala hotak aku)

4. Aku cepat naik hangin

5. Aku suka mengedit gambar. Manual ok! (Gambar kat FP AJ tu aku yg create..keh keh)

6. Kemana2 je KIMIe (camera) aku musti aku bawak sekali. Tak penah tinggal.

7. Aku suka korek idung masa berak

8. Aku suka lawan sakit aku ni. Tapi kalau aku dah baring tu maknanya aku sedang tenat.

9. Mulut aku 1, tp banyak cakap.

10. KELUARGA + SEDARA MARA aku adalah harta paling berharga buat aku.

banyak lagi bende yg aku nk taip. Tp dah akak nk 10 je..aku taip 10 jelah! ;P

4 comments:

Emy Omar said...

Selamat Tahun Baru..semoga lebih berjaya dalam hidup dengan kehadiran tahun 2009 ni ye..

emellia said...

buruk benau perangai time berak korek-korek idung. pastu salam ngan orang...

~~ciklinn~~ said...

slamat tahun baru...

adoii kak... lawak sunguhlah time korek hidung time berakk..

ai said...

Emy,
TQ emy..samalah jugak ngan kau ye. aku doakan yg terbaik gak utk kengkawan aku sume.. ;)

Amy jugak!,
bila masa aku ade sebut pangai aku elok? sedap pe korek idung time berak! aku ingat kalau nk jumpa kau nnt, aku nk berak dulu lah...

ciklinn budak sekolah,
slamat tahun baru gak utk kau.

best woo..cuba kau buat linn. kee...kau pon penah gak? kahhhh

klik klik (^_^)