8.1.09

::SYORGAKAH ITU?::





Mak aiii...tempat sopin ni betol2 kat depan opis aku. Ni aku snap dari tingkat bilik compactor aku ni. Memacam benda ada jual kat sini nanti. Kalau tak silap aku, minggu depan bukak la kot. Tempat ni lebih kurang cam NSK la. Kowang penah gi ke NSK tu? Aku ni mmg kat tmpt2 camni je yg layak aku bersopin anak banak. HARUS yg ekonomi punye rege. Kalau tak Giant, Tesco, K4, Mydin, Sakan. Setakat kat Pavillion tu,HARUS aku bersopin tingkap je (window shopping. harap maklum).
Dengan terbinanya tempat sopin ni kat depan mata aku, makanya..tempat ni akan menjadi feberet spot aku la. keh keh keh..adoii, mau kering cepat gaji aku ni. Semua ada kt sini. Dari baju, makanan, sampai le makanan basah cam ikan ayam bagai sume ada. Pasni takyah dah kami kat opis ni bersusah payah ke jusco. (susah payah ke?? sejengkal je pon!) keh keh..eh Ila! dah dekat sangat ngan umah kau pon kan??? leh kita serbu sesama.
Pada sesapa yg tingin nk datang ke mari utk membeli belah, tempat ni adalah di area Setapak, Jln Genting Kelang. Opis aku ni kalau kowang nk tau betul2 kat sebelah SKOP Production. Yusof Haslam punye tu. Hari2 le aku leh jumpa ngan pelakon2 dia. Ala...pelakon TUUUuuuu jugak. Takdelah pelakon lain. Dah tak heran dah aku jumpa dowang. Dowang yg heran bila jumpa ngan aku..kahhhhhhhhhhhh
Eh, melalut sudah! hhhhhmmmmm...aku rasa macam tak sesuai aku panggil tempat sopin ni syorga. Sbb akan cepat mengeringkan duit aku yg non ado ni. Neraka ke??? ehhhh...takleh gak. Ni le tempat yg mudah + murah utk aku beli barang. Alahhhh..takpe lah, aku panggil nama dia jelah kan? CenterMart. Panggilan manja, MAT.
~tak sabar2 nk tunggu pembukaan dia next week..lalalalalalalaaaaaa

12 comments:

Eda said...

syorga ko kata!!!syorga donia!!!!!abisla rengget kasorga ko pehnih mek...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

WAHHH...ini macam kalu, harus le saya mengirim kat akak ek..
ala..takat2 kirim salam jek..wakakaka
best ler ade "EN MAT" kat depan mata ni..
kompom dapat gaji serbu situ ekkk...

D.O.U.B.L.E...S said...

bestnya....jap2 hilang je ko nanti..kemana ..."EN.MAT"hehehehehe

KasiH said...

tpt ngular baru nampak? hehehehe..

MUMMY ILA said...

waaaaaaaaaaaaa...dekat umah akuuu..nak survey gakla. kalau muraahhhhh...wajib aku ke sana!

kasihatie said...

lg kerap la kak ai ilang kt opis tue.wakakakka

Grow2g3th3r said...

ai.. ko bagi tahu sikit lokasi terperinci MAT ni... aku kan duduk kat ukay perdana...macam dekat je ngan umah aku...

NSK? heheheh aku sukaaaaaaaa murah...siap ada member card lagi tu.. hahahahahah

Mama Herda said...

k.i..ko kim slm kat MAT tu..ckp kt org2 yg nak jumpa dia tu..bawa2 berjiMAT sikit..:)) (AKU PUN MAMPU KE TEMPAT GITU AJE..MMG FEBRET..KITA BLH JADI GENG PERTANDINGAN TOLAK TROLI SHOOPING K.I KAT mat TU) :))

Emy Omar said...

Wah..senang la nak meronggeng pasni..hi..hi..kalau kita tu kopak la duit..hari2 sure singgah punye

~~ciklinn~~ said...

haiyoooo kak ko masuk sana jerlah ni kak tiap2 hari nanti...

nasz said...

ish kak ai, kalo mcm ni, sure la RM ko banyak dihabiskan di sana...

ai said...

EDA memek,
tu bukan syorga..nu niraka!! kahhhhh

FIEZA ibunye azwar,
kompom cepat kering gaji aku bagi kat en mat tu wei..

CT adik iporku yg chumel,
keh keh...tetiap hari dating ngan Mat ;P

KASIH kekasihku,
syyyyyyyy..kang bos aku dengar!

ILA debab,
mmg murah le ila oii..MOH KITE!!!

ATIE yg baru pecah dara,
keh keh...ngaib je aku nnt!

DLA gro,
tempat ni kaarea sebelah JPJ menghala ke KL tu. Lepas JPJ (belah kiri) ada sheel & petronas. Kau masuk je jln kat sebelah shell tu. kau trus nampak dah Abg Mat tu. Kau dtg sni calling2 le aku tau.Kita serbu sekali. keh keh

HER kapkek,
keh keh...aku ingat aku je yg soka kat tmpt2 camni. ropanya kau pon sama! MOH kita tolak troli beramai2..!

EMY anak omar,
mintak2 le memula je aku jakun camni. lelama nnt tak heran la kot..(sejukkan hati sendiri..kahhhhhh)

CIKLINN budak skolah,
mmg linn, kejap2 aku ilang.. ;P

NA$,
tu arr...adohaiii..

klik klik (^_^)