21.1.09

::BACKGROUND TESTING::


fuyooooooooooo! nampak taring aku yg HEBAT tu!
hanya org yg bertaring je yg tahu..kan EJ? kan Zana?
keh keh keh


~dah nk dekat kul 2 pagi, tp aku still x leh tido. sakit giler badan aku. dah le mata aku pon sakit. bengkak merah dah belah kanan ni. kencing aku pon darah je yg kuar. huhuhu..bila aku demam mmg camni la. tenat dari org biasa. sbb aku dh mmg luar biasa, campur lak ngan demam..lagi laaaaaa..! huwaaaaaaaaaaaaaa..
sok pagi aku nk bawak ely gi klinik. Nk enjet. kalau badan aku still sakit, aku ingat nk gi klinik kerajaan tu la. Semalam aku dh gi klinik private. tp ubat tu cam tak jalan. ke..mmg takleh nk lalu kt buah pinggang aku ni? so, aku rasa elok kalau aku gi kerajaan je..sbb rekod aku pon banyak kt situ. huhuhu

17 comments:

kirana-ummikmal said...

aku nampak taringggggggggggggggggg

niza salleh said...

cute ler ko ni mekkk....jgn mengembang jubo dah ler..kahhhhhhhhh

Zanna_MamaBatrice said...

cun seh
itu taring yg mahal.....kita serupa....nyanyi sikit kak...

pandai ko kak....aku gark tak pass2 lagi....buat satu utk aku boleh?

dlm sakit2 ada jer idea ko erk kak...

ai said...

TU TARING AJAIB WOO..kan zana kan? hanya org yg bertaring je yg tau! kahhhhhhhhh..moh kita nyanyi!!

lalalalalallaaaaaaaaaaaaaaaaa ;P

miszmaney said...

moga cepat sihat k..

emellia said...

aku doakan ko cepat sembuh beb. dah kira nazak dah tu.

fahmi latiff said...

moga cepat sembuh....

pasal background tu aik... letak akak ai sorang jer... sian orng lain .... heheheh...

nampak taring...:)

nasz said...

aisey, cantik la ko buat background ni kak ai. buat kan aku satu!!

nabilah_2908 said...
This comment has been removed by the author.
nabilah_2908 said...

hye..
1st time cmmnt kt cnie..
biasenyer dok bc jer.. :)

jz want to say...
GET WELL SOON....
take care.. :)

elly said...

semoga cepat sembuh!!!!

f.i.e.z.a said...

fieza doakan akak cepat2 sehat k.boleh la aktif blogging balik. :)

D.O.U.B.L.E...S said...

ko nie hebat la kak...sakit2 pun sempat lagi tu...g la..klinik.

Rafizah Nordin said...

besan, arini bawak menantu aku g enjet ye.aku esok baru nak bawak menantu ko g enjet...
p lah klinik besan.cek ape yg patut...
semoga ko cepat sembuh ye...kite same2 tgk anak kite sanding nnt.

(huhuhu nape aku rase sebak ni???)

MUMMY ILA said...

GILE LA!!

meh sini geget aku!!

ai said...

MEKASEH KAT SUMEEEE...
AI LEBIU ALL!!

FIZA BESEN,
ntah le..kau tulis camtu kan, aku pon sama sebak. sbb aku selalu ckp ngan kaman, ntah sempat ntah tidak aku tengok anak2 aku kawen :(
kalau ikut kata doc aku pon, 10 thn tu bukan nye lama..ntah mcmana la condition aku masa tu fiza :(

helena's said...

sedihlaaa dengar,,

klik klik (^_^)