29.1.09

::AUWWWWWW::

Pagi smalam gi Spital Selayang direct dari Melaka. Nak amik darah je. Aku suh la laki aku bawak anak2 aku gi main kat tmn menan yg ade kt sana. Aku ajak Along temankan aku. Dah siap register bagai, aku pon gi le ke pathology (lab). Aik! skang dah ade nombor giliran lak. Ha..elok la tu. Senang, sume org puas ati sbb ikut nombor. Takutla cam sebelom ni, main letak kad je kt dlm tu. Tengah duk kalut2, TERpanggil nama org yg baru dtg lak kan? naya wooo..kita tunggu lama, org lain lak dpt masuk dulu.

Sampai je turn aku smalam, aku angkut skali Along masuk lab tu sbb dia nk sangat tengok misi tu amik darah aku.

Aku : Ha! Nak sgt tengok..tengok sampai lebam.. (aku ckp ngan along)

Misi : Sape tu? Adik ke?

Aku : Eh! tu anak aku la..

(gilo! kalau muka aku tgh lawa takpela nk terkejut..ni muka aku sembab giler ngan pucat lesi!!..isk...kagum ni!)

Misi : Anak???!!! Brape umur dia? brape umur akak??

Aku : Aku dah 32 dah..anak aku ni 10 tahun. Nape? kowang nampak aku cam 23 ke? keh keh..

Misi : hihihi...takde la..akak nampak muda sgt. Mmg sah la akak awet muda..hihihi..
SILA MUNTAH DARAH YE KENGKAWAN...kahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Trus aku rasa SIHAT skit smalam. wakakakakakaka...tp kejap jelah, pehtu tenat balik! huhuhu






4 comments:

emellia said...

uweeekkkkkk... anak dara konon...

Eda said...

mmg aku muntah darah membaca nya...tapi mmg ye pun mek..
ngko awet mude.....muahaha...

shimazahar said...

tak per laa orang redha dengan ayat nurse tu... hukhukhukuhkhkuku

helena's said...

ye ye memang nampak mude ape..kehkeh

klik klik (^_^)