9.1.09

::ROTI BEROK::

Aku kan duk kat rawang. Biasa on the way balik bila smp kat area Hutan Lipur Kancing tu banyak sangat berok2 kat tepi jalan. Comey2 ngan anak duk bergayut kat bawah pewot mak dia. Kebetulan smalam ada roti2 yg dh xpired laki aku bawak balik nk kasi kat berok2 tu. Bukan main sonok la aku. Dah standby ngan roti kat riba aku ni skali ngan KIMIe (camera aku le), ALAMAKKKKKKKKK...dowang takde lak!! ayoooo..frust aku! Takde rezeki aku nk tengok depa rebut2 roti yg aku campak. Tp takpe lah...aku campak gak 2 buku kat tepi2 jalan tu. Sebuku lagi roti tu aku simpan dlm kete. Kot2 le petang ni ramai lak yg menunggu kat tepi jalan tu nanti...huhuhu..FRUST!
roti untuk berok


muka berok. eh!! muka frust tak jumpa berok


****************
Selit skit kat n3 berok ni. Pasal frust gak arrr. Adoiiii..jam laki aku pecah!! seingat2 aku bukan ni kali pertama jam yg aku beli utk dia pecah. Benda lain pon terpecah gak. MP3 yg aku beli masa memula minatang tu kuar. Kowang bayangkanlan, masa aku beli tu harga dia RM300++. Pecah gak sreen dia. Yelahhh, takpela..bukan abang sengajakan pon kan? kan bang kan?? ke, kau saje pecahkan nk soh aku belikan yg baru??? keh keh...intan tau abg bukannya sengaja. Kerja abang pon lasak. Nak buat camne...huhuhu

jantan pon pakai brand vincci..keh keh



8 comments:

nasz said...

alahai kak ai, frust spai muncung mulut tu, mcm blh disngkut baldi je. wakakakaka

Tink said...

hehehhe berok2 tu pi bcuti lah kot. heheh muncung ko menarik sungguh!!!

elly said...

alalaala ciannye die x dpt jpa berok... ekekeke...

[ LADYKiKi] said...

hehhe takpe...vincci pun vincci lah.. janji gempak kat tgn.. dah maveleeesss

Bibu said...

takper la kalo tade berok..muncung berok leh gak tgk nih hehhe

ai said...

NA$,
mmg frust arrr..moncong aku tu kalah moncong berok!

TINK tonk,
ntah le..dah takde rezeki kot

SUELY chumel lotey,
petang ni dpt la kot aku jumpa ngan kaum sekutu aku tu..kahhhhhhh

KIKI lala,
vincci je kiki...aku takde $ nk beli yg branded.. ;(

BIBU yg pandai masak,
kahhhhhhhhhhh...kalah woo itu moncong ngan berok punye moncong!

Tinie said...

muka ko yg frust xdpt jmpa beruk tu sgt comel la
aku nak tiru

ai said...

TINIE tiut,
chumel kata kau????? mmg le aku chumellllllllllllll ;P

klik klik (^_^)