13.1.09

::KEBIZIAN::

PAGI NI AKU ADALAH SANGAT BIZI.

Kowang ingat tak ada entry aku promote
AJ punye andaman? kan aku ade sebut dia juga boleh menyanyi? Kalau kowang nk dengar sore jantan dia, kowang leh dengar kt
SINI.

(sorry ye, kualiti video agak mengecewakan..yg penting dengar je sore dia yg mantap tu..hihihi)

Tengahari kang aku sambung berbelog & singgah menyinggah ke umah kowang k..da!
ai lebiu alls!!

9 comments:

MUMMY ILA said...

bz..bz...padan muke ko!

fahmi latiff said...

heheheh2.....:)
ganas la kata2 mummy ila

shimazahar said...

kak ko buzy ek.. cian ko kan kak.... heheheh.....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

same with akak lah, busy giler minggu ni

EDA said...

beruk tu bz ke mek..wakakaka..chumel

Mama Herda said...

ye ke bz????????

ai said...

ILA DEBAB,
padan muka aku! wakakakaka

FAHMI kembo norman KRU,
dia mmg ganas fahmi oiii!!!

SHIMA bini zahar,
cian aku ;(

KAK ROSE giler cantek,
esok pon aku bz gak kak..huh!! menci!

EDA memek vouge,
chumel kan? berok tu bz bodi jerk!

HERDA kapkek,
ehh...ye ke???

~~ciklinn~~ said...

wah bizi ko yer kak...

adoii kak veri the cantik ok header tu.. ala2 wanitamelayu tercorot... mihahah..tapi mmg cantiklah ko kak..

ai said...

CIKLINN budak skolah,
keh keh..itu editing semata2. Kalau kat luar aku lagi catin dari itu. wakakakakaka..gilo! muntah darah kau kang.. ;P

klik klik (^_^)