2.1.09

::TAG DARI ZIE LADYBIRD BRUNEI::

Mekaseh ZIE sebab nak jugak kau mengeTAG aku walaupon kau tau aku takkan memforwardkan TAG ni kat sesapa lagik. Musti apa2 TAG & Award akan brenti kat sini je...kahhhhhhhhhhh

TAG : Our Picture Masa Baby

Ni je sekeping gambar baby yg aku ade. Yg lain sume kat umah mak aku...SANGAT CHUMEL ini budak kan??? sampai ke besar pon masih 'comel' !!!


~seven months old baby ai~

5 comments:

~~ciklinn~~ said...

amboi amat besar itu tulisan sangat chumell hehehehhe tapi ko mmg comell kak....

akak linn tgok bdn maintian jerkk... bg petua sikit.... muka pun maintain habiss.. bg rahasia gak...

cepat..linn tunggu rahasio ko kak...

Nur Syafawati said...

hahah..ciklin...x abis2 tanye petua org!!hahahh..eh..aku pun nak tanye gak..tapi aku rase aku tau dah ape petua ko!!!kahhhhhhhhh...chumel la ko mase baby kak ai..mase baby je la..skrg dah sesuai di gelar chumel..huduh bunyinyer!!whakkaka..skrg ko jelitasawan!!

ai said...

CIKLINN budak sekolah,
ooii linn! aku tau kau rabun..tp takkan aku yg bulat ni kau ckp mantain! aku ni tgh tekanan kau tau tak?? muka aku jadik bulat, pewot muncit, dagu berlapis..huhuwaaaaaaaa! sume ni effect ubat kidney aku tulah!!! menci!! tp, kalau sebelum makan ubat mmg aku maintain. Ini adalah kerana mmg kerabat aku sume cam jerangkung somalia. HARAP MAKLUM.

SYAPAk...
keh keh keh. jelitasawan bunbun!

saveme_zero said...

comelnya bb ni...bb sape ni aa?? hahahaha.

ZiE said...

alalla comelnya kak ai masa baby... cute comel.. rasa mcm nak cubit2 je pipi tu. hahah jumpa kak ai nanti nak cubit la.wakakakakka

klik klik (^_^)