14.10.09

::AUNTIEEEEE::


KELMARIN
Iena nompang tido kt umah aku. Laki dia ada urusan blk ke Perak ngan adik badik dia jap. Mlm tu jugak Sam hantar mak kat umah aku. Esoknya tu bleh la mak tlg jagakan Fawza the doll tu. Sonok plak bila dpt longgok kt umah camtu. Boleh borak2 sampai lobam. Tp idak le smp lewat mlm sbb hari bekerja. Kang ada plak yg tak bangun. Smalam Along x skolah. kelenjar dia bengkak. Dapat la dia teman mak + fawza kat umah tu. Pagi smalam aku cicirkan Iena kat train gombak. Petang plak gi kutip dia kat komuter rawang..

Ely gigih tunggu train sampai

"mama...ketapi dah sampai!""

Ha! tu dia si kudut!
Kelam kabut kau berjalan Na..kahhhhh

menonongggg je!

anak2 aku jerit "auntieeeeeeeeee"
baru nampak kami. :P

kami yg baru blk dari keroje..
Iena ni keje kat menara TM nu..
aku plak kat Setapak je.
Makanya harusla aku cicir & kutip dia kt train station..
Tp sian oo tgk dia. Kompom letih bila smp umah..

singgah klinik jap..
riso plak ngan Along.
Sian dia, nk cakap payah..nk telan air liur sakit..

Doktor Kaman!!
Anak saya ni bukan sakit mata..dia sakit kat tekak tu!
isk...doktor apa ni??

chomel kan??
kui kui kui :P

isk budak ni!!!




6 comments:

pearl'E.J said...

dulu adik aku si eida tu dok kat setapak gak ler, kat danau kota. Selalu gak aku dok pi umah dia, tapi time tu tak kenal ko lagikkan... kalau tak leh jumpa2 ko..

ai said...

HA la EJ, aku keje betol2 kat Danau Kota ni ha..huhuhu..

Diarihatiku1976 said...

lor dekat je ,,,,, leh jumpa selalu ekk...

ai said...

BoLEH JE..KAU BLANJE AKU MAKAN TAU :P

Jiey^Mien said...

Best la kak ai neh..
Kat Komuter pun sakan bergambo..

ai said...

TU NAMANYA MENGEDIK JIEY! :P ekekekeke

klik klik (^_^)