1.10.09

::BERAYA DLM GEMPA BUMI!::

EKEKEKEKEKE...Idak le aku beraya masa flet aku bergoyang tu. Flet bergoyang masa kwn aku masak utk aku dtg makan kat umah dia je. ngeeeeeee..Tu sebab la laksa ngan mihun kau sedap melatop Ana! Kau masak dlm keadaan goyang-goyang inul! muahahahahahaha..

Mekaseh bebanyak sbb sudi jemput aku dtg umah kau. Eh! Kau x jemput ye? Aku sendiri yg mintak nk dtg beraya kt umah kau ye? :P Kalau kowang nak tau, ini le umah pertama aku beraya kat sini tahun ni. Aku duk tingkat 10, Ana plak duk kt tingkat 2. Kenal pon sebenornya dlm blog ni. Bleh gitu? KECIK sungguh donia ni kan Ana? Sib bek la dlm blog aku ni tak kutuk2 jenjiran yg duk kt tkt 2 tu. kahhhhhh...

Mekaseh lagi sekali utk kowang laki bini. Kenyang pewot aku anak branak. Kami makan bertambah2! Dasarrrrrr! :P Pasni datang umah aku plak ye. Tp idak le aku masak memasak cam kau ni. Aku hidang tempeyek jelah. Itu je yg ada kt umah aku tu. huhuhu...



kau tgk si Ely...
baek punye bersila!
tu maknanya mmg sedap le apa yg dia makan tu..

Mihun Tsunami Tun Teja


Budak encem yg sangat baek...
Affan :)

"woi! jgn la..malu la!"
cait!!!

Tgh gigih prepair bahan2 nk mkn laksa..

Vangga! Vangga!
tengok pc dia ada bukak blog goblog aku..
muehehehehehehehe...

Laki Ana, Fadly..
Payah aku nk amik gambar depa laki bini ni tau!
Takot sgt aku jaja muka dowang kt blog aku ni.
(tp mmg niat nk jaja pon! kahhhhh)

'jiran jauh',
Fiza laki bini pon ada skali..

Tengok tu!
pandai lak dia kaber muka ngan minatang tu!
(xmo sebut camera..panasss ati aku ni!) :P

cantek presentation bisekut raya kau ana..
cam hantaran plak aku tengok.

Tu dia!!!!
Sedap gilak laksa kuala kangsar kau tu Ana!!
Adoiii..terasa-rasa lg kat tekak aku ni..

Cesss!

Merah itu AKU!!

MASYAALLAH!!!
Burok lantak tol la pompuan ni.
Kat umah org pon kau buat prangai gak.
Isk...bini sapa la tu?





10 comments:

jay said...

dap nyer kak..aku da ler pose nih..hihi..biler aku wat umah terkangkang nnt ko dtg ker umah aku kat putrajaya ni kak?

ai said...

HUiiiiiii...

kalau time kau ajak tu aku ok, mmg KOMPOM aku gi terjah Jay! Aku mmg pantang makan2 Free ni! kahhhhhh

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

ish ish buruk nau gambar last tu..ko makan untuk 3 orang ker??muahahahahaha

ai said...

TINIE,
TU BUKAN PINGGAN AKU. TU MIHUN TAMBAH SEBENORNYA! muahahahahaha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

class kak nama bihun tue..heheheh

FaizAmYAirieL said...

sakan ko beraye kak ai dlm gempa2 bumi..ekekkee....nampak sedap la bihun tu...terlior aku..ngeh ngehh

sis_nita said...

mmg laaa..

akak smlm ptg pon masih kat opis..

masa tu lerr goyang2 inul berlaku..

4 orang operator pensan..

apa2pon akak tetap menimati kek ceklat yg kawan bagikk masa tu..

ehehe!

pearl'E.J said...

aku yg lain aku tak fokus sgt... tapi tang si elly bersila tu aja yg dok fokus... wakakakakkaka... lawak siot tengok dia dok pulun makan dgn bersila mcm tu... hahahahaha....

Fiza Nordin said...

wahhhh menantu aku duduk bersila ala2 pendekar gitu kakakaaaa

el said...

wahhh laksa kkangsar..org kkangsar ke...
mmg laksa kkangsar..sedap...

klik klik (^_^)