1.10.09

::BERAYE DI MIDVALLEY::


SIAN
tul anak2 aku. Jakun sungguh bila aku angkut g Midvalley. Yelah, jarang benar aku angkut dowang gi shopping2 mall ni. Last aritu pon gi The Curve. Pastu tak abis2 Giant! Gi mana? Giant! Main ktne? Giant! Nak gi makan ktne? Giant! sian sungguh la hai... Ha, moh la mama bawak kowang beraya kat Midvalley plak ye...

"what u want for ur baloon?"
"dont tell me u want boipren ok.."


..dan BB adalah sgt blur. "nak mouse!"

sib bek la badut tu bley buat tikus.
ekekekekeke...

Ely yg duk jejauh sbb takot ngan badut dapat flower dulu..

makan timeeeeeeeee!!!

"mama, amik la gambar BB makan ni"

"angah plak mama.."

"Adek lak! Adek lak!"

oh..jenoh! :P
aku punye!!
aiyooooooooo sedap nk mampos!
dah lama aku tingin nk makan salmon.
ni sume sbb si Jiejah la ni.
Memanjang je masak salmon.
Menjilat screen je aku tau! huhuhu..

EJ, kau tunjuk kat tokei kedai yg kau mkn tu.
Ckp ngan dia, ni le salmon.
Bukan badan ikan masak kari kapla ikan tu!
kahhhhhhhhhhhh
bengong sungguh la dia!

aummmmmmmm

hepinye kowang!

mama pon hepi bila tgk kowang hepi!




14 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

hepi nyerrrrr !!! mcm Jakun pun ade skit ! wahahahaha
Kakngah,mcm sedap jer Salmon set ituuuuu.....Nyum Nyum Nyum

ratna said...

nampak betul mereka happy.. kita pun jadi happy kan.

JiEjAh_DeEn said...

akakakkaka akakkkkk juga yg dipersalahkan ..

sedap dak salmon kat mv ?
leh try ni hehehe

cerpelai said...

Encik Kaman memang sempoi sebab mampu melayan kerenah bininya yang suka berjalan.. Kehkehkeh..!!

el said...

wahhhhh mmg hepi budak2 tu
aku pun hepi gak tgk derang tu
hehehehe
x leh tahan tgk angah tu mkn tu

pearl'E.J said...

wakakakakakakakakaka.... wehhhhhhhh... tergelak besaq aku depan lappy nih tau.. mengong betui laa kedai tuhh... ahahhahahahaha.....

ehh chupp chupp.. nak terkeluaq tajuk sat... kereta baru dah ada, kb dah pi, midvalley dah pi, bila nak bawak anak2 hang mai penang pulak ni weiiiiii???

pearl'E.J said...

wakakakakakakakakaka.... wehhhhhhhh... tergelak besaq aku depan lappy nih tau.. mengong betui laa kedai tuhh... ahahhahahahaha.....

ehh chupp chupp.. nak terkeluaq tajuk sat... kereta baru dah ada, kb dah pi, midvalley dah pi, bila nak bawak anak2 hang mai penang pulak ni weiiiiii???

pearl'E.J said...
This comment has been removed by a blog administrator.
pearl'E.J said...
This comment has been removed by a blog administrator.
pearl'E.J said...
This comment has been removed by a blog administrator.
pearl'E.J said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ai said...

Mak aiiii EJ! Sampai 6x kau romen! kahhhhhhhhhh...ni musti tenet kau tgh tingtong ni..

Insyaallah, nnt smp le aku kt sana nnt. Aku nk tuntut janji lama. Nk suh kau banje aku makan sampai lobam! muahahahahaha

pearl'E.J said...

wehhhhhhhhhhhhh... gila aihhh sampai 6 skali keluaq!! celcom ni budus okehhhhh... geram betui aku... wehhh ko delete arrrr... tinggal satu cukup ar... hahahaha... malu aku....

alaaaaa hang mai aja laa.. nanti kot hang tak larat nak makan kot... hahahahahaha....

eija jiejaja said...

comel anak-anak akak

klik klik (^_^)