22.10.09

::TAK TAHAN KENE COCOK::


ape la pak arab ni! giler takot tol dia ngan jarom tu!
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
meh sni tengok aku kene cocok cmne..
sudah lali beb!


Kak Ummu, len kali kalau kene cocok lagi kau try buat muka camni. sure kau lupa kat jarom yg tengah masuk lam bontot kau tu. ngeeeeeeeeeeeee

Ms Purple
, kau tak tau agaknya yg aku ni berpenyakit kronik. Tp kalau org tak tau maybe dowang ingat aku ada penyakit mental. ekekekeke. Aku punye buah dada eh, buah pinggang bocor 2-2 belah. Nama glems penyakit aku, igA. Sakit ni ada kene mengena ngan sistem imun badan. Kira cam antibodi tak idop la. Silap aribulan antibodi tu sendiri lawan sel2 dlm badan. huk huk. Kalau nk tau detail, sila google sendiri ye. So, at the end of the day nnt kidney aku kene tukar. errrrr..kau nak derma kat aku tak buah kau tu. Memana buah pon takpe. Aku terima. ngeeeeeeeeeeeeeeee :P

10 comments:

POSH76 said...

alahai ciannyer...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

tu arr kak..
kalau aku tak tahu ko nie pesakit kronik...sure aku dah ingat ko nie mental disorder...keh keh keh...tp tu lah yg bestnyer ko kak...

ko adalah diri ko.....gua tabik spring ngan ko ler kak....he he he he

woit...terbalik lense ko buat camtu...ha ha ha ha

el said...

WEIIIIIIIIIIIIII
COMEIIIIIIIIIIII LA KO WAT GITU
GERAM AKU
MEH SINI AKU NAK COBIT PIPI KAMOOO TU
YA ALLAHHHHHH COMEI GILAKKK

ai said...

EL GILER CKP AKU COMEL!!!!!



(stat dari skang aku nk wat muka camtu le..comey katanya! ahak!)

eiza in the house.. said...

sokong ngan el..
sokong juga ngan zanna@mamabatrice tu..hehe

FaizAmYAirieL said...

lawaknye pak arab tu...kahhh..bongok nak mamposs...wat malu jek..muahahaa..ko jgk yg terer kan wat muke cute camtu..ekekee

ummu_hanis said...

ko ler sumber inspirasi akak tatkala jarum hitu menjamah montotku. adess.

Tijah said...

wakakakaa. ko saket2 pun nak buat lawak gak eh. weh. ko kenal cok tak? haaa...mintak kat dia. buah dia beso.

dakwat-merah said...

saya nak kongsi komik indie saya
pasal gejala sosial boleh tgk kat blog saya..
say nak publis benda ni tp tak tau mcm mana..
so dgn muka tak malu saya g kat blog2 buat mcm ni
cheritapenglipurlara.blogspot..
ni bukan komik picisan!!!!
plazz bolh tgkk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

uis macam2 penyakit nyek..apapun semoga antibodi ko akan kuat lagi la nyek..harap2 semuanya akan pulih..amin.amin..tolong jgn mintak apa2 derma organ dari aku..uwaaaaaaaaaa... :P

klik klik (^_^)