30.10.09

::YEAY! DAPAT HADIAH!::

KOWANG ingat lagi tak aritu aku ada masuk Happy Family Contest anjuran blog IEDA?
Ekekekeke...kali ni pon aku jadi juara!
YEAHUUUUUUUUUUUUU!!!

Ni namanya rezeki anak2. Aritu menang tiket Sunway Lagoon.
Kali ni apa plak ye?


dapat semalam kat opis.
bangun je tido tgk ada benda ni kt atas meja.
trus hepi2..ekekekekeke

(ye kengkawan, aku masuk opis pon banyak tido je.
kuat tol la ubat batok + selsema tu. ngantok giler babun!)

sayang tol la!
aku tergunting plak kad comel ni..
rakus sgt masa nk bukak.
Gelojoh tol aku!

cutenye!!

apa dlm itu kota merah?
jeng jeng jengggggggg

WOW!!!
Jam tangannnnnnnnnn!
yeahuuuuuuuuuuuu...

Maceh Ieda!!!
Lepas ni buat lagi tau..leh aku bolot hadiah lagi.

muahahahahahahaha





12 comments:

ayoi said...

mcm sesuai sgt ngan tangan aloi...tak gitu kakak ku intan payong

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

dapat Omega PLus !!!!
lepas ni nk wat gak r.....cium2,mesti menang...
kuikuikuikui

el said...

ai tuk org yg suh ko msok contest tu xde pape ke..kahhhh
kek kukus pun ok gak..berdekah3

congrat..chantek kad tu jam pun sesuwei

el said...

sure abg kaman nak jugak jam tu hahahaha

fazilzura said...

amboi beso nye jam tu di tangan mu kak ai ... harus ko kasi abg kaman . heheheh ...

** ubt tu mmg ngntuk ker? daku ni kalau telan ubt batuk sure compom tidooo

*** kahhhh sian kad tu, tercedera dek kerakusan mu

D.O.U.B.L.E...S said...

cantiknya jam...kat tangan aku pun cam sesuai je...hehehheheheh

iedaLUVsham said...

ekekeke!!! weh, aku sakit gg ni, pe petua, kak ai kan banyk petua yang tak senonoh, tapiii akuuu suukeee!!! hehhehe!!! tolong aku kak aii!! :)

ShaZila said...

perhh sekali omega tu...jelesss nyerrrr......org nak join la next timeee..

suked8787 said...

Walaweiiiiii...k ai dpt jam kaki la...syoknyaaaaa

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

waahhh....menang lagi kak....congrate...
tu dia hadiah......jam tangan omega lagi tu.....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeyeyeyeyeyeyeye dapat hadiah..

FaizAmYAirieL said...

fuiyoo...omega tu..ngeee...beshnye..ehehee..aku jgk yg x menang..kahhhh

klik klik (^_^)