5.10.09

::BERJALAN RAYE::


XTVT
berjalan raye sabtu lepas. Sume adik bradik & mak berlonggok kt umah Sam kecuali familty Iena. Sian dia 2 branak ngan si fawza d doll x sihat. Muntah2 & cirit birit. Masa gi beraya haritu pon Ely cirit2. Asyik le salin pampers. Sib bek la dia tak meragam. Kalau tak, mau spoil. Memula kami ke Selayang umah Mak Lang. Pehtu ke Subang umah akak aku (mak tua). Pehtu trus ke Damansara umah cousin aku. Dia jemput makan mlm. Amik kau! Puas berjalan. Dari lunch kt umah Sam, sampai le dinner kat umah cousin aku. i like makan free...hihihi..

Tp tu ler, x dpt aku nk join mak2 hayam yg buat umah terbukak. Aku kene ikut family aku. Nak angkut mak aku berjalan. Nak buat camne kan. Tahun dpn le aku join kowang. Kowang buat lagi tau umah terbukak :)

Kete baru Abg Long.
Cantek gak Easter ni.
Mungkinkah kete ini juga bakal menjadi hak milikku nanti??
muahahahahahahahahaha

yelah, taraf aku ni dpt merasa bekas2 pon jadik la..
mcm Cik Kia aku skang ni le.
kalau nk beli baru mampos baik le takkan dpt!
mau tengah2 bulan pakat anak branak jilat tayar & pintu kete gamaknye! :P

Gedik @ umah Mak Lang, Selayang

Mak lang berbaju biru yg sore dia bleh dengar 1 malaya!!
uhuk!

(patot la sore aku pon cam petir. keturunan!) :P

me + cik ct temah
gebus gilak kulit kau.
ni yg aku makin semangat waja nk tepek muka ngan Tia Amelia ni!
lalalalalalalaaaaaaaaa...

Syafiq, awat lagu tu?? :P

huru hara di umah maklang.
sempat jugak kami belasah nasik lauk lemak cili api
sipot sedut pucuk paku dia.
malatops!!!

cucu baru Mak Lang, Nur Medina Solehah.
Sedap nama dia kan...

On the way gi Subang lak.
Umah akak aku.

Va Va Va..
Sonok anak2 aku Cik Kia dah ada TV.
sume bebudak berebut2 nak naik kete aku.
ngeeeeeeeeee...

Anis + Syafiq.
Apesal gambar ni cam mistik?
eeeeeeeee...

hepi couple, sam + ct
mata dedua org ni sakit. bengkak + merah!
Harini pon Sam Mc..
elok la kau duk kt umah tu Sam oii..
kang jangkit plak kt mata aku ni. isk!

akak ipar aku..Kak Jila.

Org lain pon posing gak.
Ni posing gaya apa plak la abg long aku ni!
isk isk isk...
sib bek kepala x kene karen! :P

aku pon nk posing gak..ahak!

AJ pon nk interprem!

me + Kak Ogy

si kembar yg mental..

Mak aiiii!! meriah gilos Kak Melati masak.
Ni kat umah cousin aku, Abg Ajoi.
Mmg dia jemput dinner kat umah dia.
Terangkat wei lauk2 yg bini dia masak.
Sambal udang petai paling malatop la.
Terjungkit jubo aku makan!

gulp!

bebudak masa ni dah keletihan dah..
mau tak? smp ke malam berjalan..

AJ yg x reti2 nk bangun dah...
tambah dan tambah lagik!
muahahahahahaha

the tuan rumah

Kak Ogy pon datang join..
alahai..mak aku nampak blakang je ha..

Ayoi yg ayu. eh! cute.. :P

dah terduduk kowang!
padan muka..dari memula td tak duk diam.

Ni dah letih..trus abis bateri.
muahahahahahaha

10 comments:

MUMMY ILA said...

huiyoooooooooo raya sakan dgn cik kia. aku nak tompang la. leh tgk upin ipin

sis_nita said...

erk!

mak aiii..

mmg gebu gilosss laa muka cik CT itewww..

waaaaa..

kalah akak taw..

nabilah_2908 said...

seronok nyer....huhu..mkn smpai lebamm... :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

daku pun pakai tia amelia gaks.. hehehe...

elly @ suely said...

sonok kan beraya konvoi reramai... aku n adik badik aku pon slalu konvoi raya... memg smpi malam n lebam berjalan... hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

motip bergambar dalam bekas lampu tue..heheheheh nasib baik xkena karen kan...

pearl'E.J said...

tu dia aihhhhhh... mmg raya sakan betui laa tu... sampai ke malam hang pulun noooo...

ehh adik kembaq hang muka depa tak seiras noo...

nome said...

meriah...sonok aku nengok...

iena hamdi said...

ai... ayooo sama la cik kia ko ada tv.. cik myvi aku pun..

tenang sikit aku nak bawa kereta... kalau tak memekak ajer 3 beradik.. sama lak tu dvd kita tu.. i like...

el said...

ha pki tia amelia gebus cam gitu ke..
huhuhu harus coba

klik klik (^_^)