20.10.09

::MUDIK KE HULU::


Apa yg mudik ke hulu pon aku tak tau. Tak reti aku nk tepek tajuk apa! :P


Pepagi buta bebudak ni sempat lagi men game ye..

bubye Faris!
Ahad tu Abg Long balik dulu..

"mak, abang gi dulu ye.."

(tu pon aku nk tulis :P)

aku yg masih menyempat tepon ASTRO

Bukan nk terminate, tp nk tukar package biasa je.
buat apa plak bazir $ bayar astro bebanyak.
nak tgknye bila kami balik kg je nnt kan..

amik kau!
selagi bleh sumbat, kita sumbat!

sampai tak nampak blakang aku drive!
sib bek tak kene saman. ngeeeeeee

sebelom gerak, mak jumpa jenjiran kesayangan dia dulu

Cik Intan + Cik Nani
Dowang nilah yg sesama adap abah masa arwah tu nazak :(
err...nape tu cik nani? gatai ka? :P


sempat lagiiiiiiiiiiii

bubye umahhhhhhhhh

mmg kuang ajar tol kami kan?
bleh plak biarkan org tua tu tarik gate yg maha berat gitu..
isk, anak sapa la ni?

wekkkkkkkkkkkk

Bebek pon ikot..
mak x sampai ati nk tinggalkan dia.
ada lagi sekor. mak bebek ada jiran tlg tengok kasi makan.
Yg bebek ni manja melampau. cacat plak tu..
tu yg mak x smp ati nk tinggalkan.
takpe la, jom la bebek..leh temankan mak kat umah rawang.
cage dia abg kaman dah angkut aritu ngan lori.






10 comments:

ciklinn said...

wah gigih ko yer kak.... sampai tak muat2 ha barangg nak diisi...

apapun best kan bila mak dah duk dekat2 ni..leh manja2... hheheeh

key kak aku nak round blog ko nie...

FaizAmYAirieL said...

mak oihh penuhnye cik kia ko kak ai..ekeke..kucing pon nak bawak balik jgk..mmg pencinta haiwan kan...beshnyee...

ayoi said...

sape gadis ayu tgh main laptop kt sofa tu...kem salam kt die...kahh!!!

fazilzura said...

oittt kete sapa ler yg penuh sarat tu hah ..
mak aiii .. cm nk pindh umah .

** kak , daku pun nk ambik plan biasak2 jek.. xdak paedah pun byor mahal2 kat astro .. balik2 ulang cite sama

el said...

sakit urat2 kentut aku tgk cik nani tu..gatai eh..kahhh adoyai

Bibu said...

wah..bagusnya lepas ni duk dekat la ye..melaka tu leh jadi homestay lak eh? kehkeh...aku pon kat umah mak wat camtu ler...astro yg murah pakej udah. bukannye derang nak hadap pon..time aku nak balik aku bwk ler sim kad astro aku leh tgk banyak ngeh3

Nur Syafawati said...

sonok la ko anak2 yer..mak dok dekat..senang nak jengok2..hehhe..harap2 mak ko sonok kak ai..dok umah baru..dekat dgn anak2...

♥ Eda ♥ said...

sayu plak hati aku tgk umah tu kosong takde org..huhu...dah la cantik kemas je umah melaka tu kan

Fiza Nordin said...

mujurlah ada cik kia yek besan...bolehlah angkut segala yg mak biah nak bawak tu...tentu ati dia sayu nak tinggalkan rumah penuh kenangan tu...tp apakan daya...

Dj Epoi said...

Oh!!

Balik kAmpung....
Patut arrrr tak datang....!!
Ingat kaaaa bohong sunat...Kah!!

Takpa2...Ibunda kita lebih penting dari segalanya.....

Gua Paham!

Abis....bila nak jemput Gua gi Rawang pulak hehehehh

klik klik (^_^)