24.10.09

::MENU SABTU & TINGA SUMBAT::


VA VA VA!!!

Rajin plak aku hapdet belog hari sabtu ni ye. Ngeeeeeeeee...sesambil baca metro online, leh la tepek gambo laok aku harini. Ala, biasa la aku..kul 11pg dah siap masak sume. Motipnya sbb nk membongkang le. Dah siap awal, bleh relax2. Lepas suap bebudak ni nasik...lega rasanya.
Simple je aku msk harini. Yg ada dlm esbok aku tu ikan ngan daging je skit..belasah jelah asal bleh telan. :P

telor ikan & ikan goreng

sup bayam + fishball + daging

kowang penah tengok ikan tandoori ?
ha! Tengok smp lobam!
ekekekekeke..ayam takde, ikan pon bleh.
Jgn tanye aku resipi ye, aku beli perapan segera punye.
Ntah brand apa aku lupa.
Tp asalnya dari Kelantan...
Sedapppppppppp

sambal budu (penaik napsu makan aku)

makannnnnnnnnnnnnn!

harus interprem!!

Jap lagi nk landing. Nak tunggu laki aku blk keje. Aku laki bini nk angkut si BB gi klinik. Sib bek la lps aku mandikan bebudak tu, aku terpikir nk cuci lobang tinga dowang. Punye la tekejut berok aku bila tgk tinga BB. Masyaallah!!!! Kau tau ada apa? (soklan bodo). GABUS BULAT (polister putih tu). Ada seketol tersumbat. Cuak aku! Aku try gak korek bagi benda tu kuar. Tak boleh plak sbb dia makin ke dalam. Boleh plak dia x ckp apa2 ngan aku. Bila aku tanye, baru la dia criter ada budak cina yg duk kt sebelah dia kat tadika tu yg masokkan dlm tinga dia smalam. Naik angin gak aku td. Yelah, yg kau gi biorkan budak tu masuk benda dlm tinga apesal? Kene la ngan aku. Isk...Skang ni benda tu ada lagi kt dlm tinga dia. Mintak2 la karang doc boleh kuarkan. isk...riso aku!!



10 comments:

sayalahfaizul said...

aiyokkk.... anak ko tu kenapa? tapi kesian gak. aku dulu penah korek telinga pakai jarum... pastu ke klinik sebab telinga rosak. haha, sampai skarang berdengung. dah 7 tahun dah

ummu_hanis said...

anak akak pon penah wat kije allah tu. menjerit ketakutan akak. ko tau la akak ko ni kan kalut malut.
akak pon tak suke hapdet hari sabtu tau. bz lorrr. dah tu kalau hapdet pon takde org baca kan?

mamashasha said...

sodap lauk ko ari ni kak....subhanallah mujur ko nampak kak....kalau tak ntah ape lak jadi pas ni....

Diarihatiku1976 said...

lorr... ciannya.. harap takde apa-apa... bahaya gak tu kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sodapnyer nasi..huhuhu hari nie xmakan nasi lagi nie..lapo siut..buka2 blog ado lak lauk2 terhidang..pehhhhh bikin perutku lapo..

ya ampun nasib baik la ko pasan kan.kak.telinga BB ish2..dasar anak cinos nie..tempeleng kang pokak...

grow2g3th3r said...

adus ai... risau gak aku membaca entry ko nie.... biarlah doktor yg mengeluarkannya... bahaya wei...

pasni, ko sounddd sikit budak2 kat taska/tadika tu,.. jgn main benda2 kecik...

POSH76 said...

sedapnyer ko masak...paling sedap aku tngk BUDU...aku mmg suker BUDU walaupun bukan oghe kelate...hehe

cikbedahlaser said...

heheheh adakah setiap budak akan buat bnd camni?? nasib akak pasan cpt... nsb x jd cam kakak sy ms kecik2 dulu...masukkan span.... smpi bernanah tinge die.... nsb skrg x pekak...

ayoi said...

hahaha kak ngah kot2 tu care bebudak zaman sekarang nak mengorat kot....

el said...

pic last tu kan ai
len mcm jer aku tgk
cer ko tgk betul2
kan kan kan

kahhhhhhhhhhhhhhhh

smbl budu tu mmg mantopppppppppppp

klik klik (^_^)