20.10.09

::LOR...SIANNYE!!::

SIAN kat AJ
SIAN kat NONOY
SIAN kt KOWANG yg dah beli tiket!


Isk..apesal slalu jadi camni ye? Cancelled la..Posponed la...isk.
Apesal la aniaya org camtu?

Aritu si Rihanna ni..

Pastu si Inul. Mariah Carey je lepas. Tu pon baju2 yg dia bawak tu sume tak bleh nk pakai masa wat concert. Dia kene shopping baju lain plak kat sini. Tak silap aku kt KLCC tu. Maybe sbb baju2 yg dia angkut tu dedah tetek sgt kot. hhhrrrmmmm...
salah sape la agaknya sume ni. Aniaya org je! $ dah amik. Ni nnt jgn susah nk refund plak. haihhhhh...
Dah la kowang, lepas ni takyah beli tiket konsert artis luar dah. Baik kowang gi konsert artis malaysia. Mas Idayu ke...M. Daud Kilau ke..kalau takpon, tunggu PWTC tu buat pertandingan Musabaqah..lagi afdal.
:P

Takpe la, anggap je takde rezeki kowang k...
(aku pon sebenornye selama ni menjeles sbb tak dpt nk join gi concert Beyonce tu. mahal seh!!!)





7 comments:

el said...

lorr cancelled...
sialannnn...
sib bek aku x beli w/pun mmg x akan beli pung..kahhhhhhhhhhhh

Precious said...

Aku pun sama, nasib baik x beli. Huh, memang aku tak pernah belipun. Tp, kecian pd yg dah beli, takkan tak leh refund?

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Huhuhuhuhu.........
Benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

D.O.U.B.L.E...S said...

kesiannya...tu la aj udah hangin satu badan....baju udah tempah ....tak guna betul...

pearl'E.J said...

aku dah mcm boleh agak dah hari tu... bukan apa kan, sebab dah dok tengok 2-3 kali dah jadi lagu tu bila artis luar nak mai buat konsert kat sini...

FaizAmYAirieL said...

tuhla tetibe je cancel kan pdhal lagi brape hari jerk...yg dah beli tiket leh ambik duit balik tp yg menang tiket kat era tu sgt2 la kempunan kan dapat tiket pree..ekekee

♥ Eda ♥ said...

huhuhu siannn kan ..nasib la aku kat sini..konsert bogel2 pun bole tgk klau nak tgk..kahhhhhhh

klik klik (^_^)